Video: Rally Show Santa Domenica iz zraka, teaser

Objavljeno u: 26/11/2013 - 03:51 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentari (3)
Svjetsko rally prvenstvo ima svoje avijat'čare, FS Aviation, i njihove su snimke s WRC rallyja obišle svijet i pobrale brojne pohvale. I na našim su se rallyjima pojavile letjelice s kamerama i omogućile nam novi pogled na brzince.

Jedan takav leteći sustav za špijuniranje susjeda i snimanje utrka bio je proteklog vikenda i na brzinskim ispitima Savršćak, na kojima se, kao što već sasvim sigurno znate, održao četvrti po redu Rally Show Santa Domenica.

Zasad su Tomislav Pazman i ekipa Five Aerial Cinematography pripremili tek natezalicu iliti teaser, no i to je dovoljno za shvatimo kako će ovo biti video za prste polizat'. Kao što kažu komentari na Facebooku: "Tooooo!"

Čekamo cijeli video. Strpljivo.

Ako vam video iz nekog razloga ne radi, skočite na Facebook i probajte tamo. Ako ni tamo ne radi, raspišite referendum.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

Video sadržaj

You have no rights to post comments