Lončarić i Puzić uspješno završili prvi rally u životu

Lončarić i Puzić uspješno završili prvi rally u životu foto: Tea Lončarić
Bilo bi to lijepo, vratiti se ohoho godina unatrag i pisati o prvim koracima posade Lončarić - Puzić, one prve, izvorne. Već desetljećima stalno prisutni na domaćoj rallyjaškoj sceni, originalni Lončarić i Puzić, imenima Nenad i Nenad, svoje su štafete, barem djelomično predali u ruke mlađem naraštaju. Dakle, bilo bi lijepo putovati kroz vrijeme, ali mašta je jedno, a stvarnost drugo. A stvarnost kaže da Lončarić i Puzić nastupaju i dalje, tj. upravo su započeli s nastupima.

Ne znamo jesu li mladići, Marko Lončarić i Filip Puzić, od starijih preuzeli i nadaleko poznati radarski sustav MeniTebi, ali prvi su rally uspješno okončali. Za prvijenac su odabrali Rally Show Santa Domenica, a za automobil fascinantnog klasičara, Subaru Legacy.

Čestitke dečkima uz želje da se sljedeće sezone uključe u pravo prvenstvo. Uostalom, u tom smjeru ide i komentar koji je Marko objavio na svom Facebooku.

Marko Lončarić:
"Prvi rally u životu uspješno odrađen. Uspjeli smo odradit ono po šta smo došli a to je završit rally, skupit kilometre, dobit nekakvo iskustvo i dobro se zabavit. Rezultatom smo jako zadovoljni (55 mjesto od 91 posade) za prvi rally u životu i to u autu s 4 pogona i 200-tinjak konja u kojem smo imali svega 5 kilometara vožnje prije utrke i to u uvjetima koji nisu bili baš najbolji, ali odradili smo dobar posao, Legacy je radio savršeno bez ikakvih problema zahvaljujući dečkima iz Nlo racing-a, a pogotovo Tomislav Mikulić. Hvala svima iz Auto Karting Klub Sveta Nedelja koji su imali povjerenja u nas i dopustili nam da nastupimo, a posebno zahvaljujem posadi Čibej-Bitterman i ostalima na savjetima koji su nas sigurno doveli do cilja, Dario Šamec i Goran Šams hvala na kacigama.

Nakon što se malo smiri situacija krećemo u planove za iduću sezonu. Vidimo se uskoro !!"

Marko nas je posebno zamolio da prenesemo zahvale stricu Nenadu Lončariću, bez čije se pomoći i neprocjenjivih savjeta ovaj nastup ne bi dogodio.

You have no rights to post comments