Lončarić i Puzić uspješno završili prvi rally u životu foto: Tea Lončarić

Lončarić i Puzić uspješno završili prvi rally u životu

Objavljeno u: 27/11/2013 - 18:17 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Bilo bi to lijepo, vratiti se ohoho godina unatrag i pisati o prvim koracima posade Lončarić - Puzić, one prve, izvorne. Već desetljećima stalno prisutni na domaćoj rallyjaškoj sceni, originalni Lončarić i Puzić, imenima Nenad i Nenad, svoje su štafete, barem djelomično predali u ruke mlađem naraštaju. Dakle, bilo bi lijepo putovati kroz vrijeme, ali mašta je jedno, a stvarnost drugo. A stvarnost kaže da Lončarić i Puzić nastupaju i dalje, tj. upravo su započeli s nastupima.

Ne znamo jesu li mladići, Marko Lončarić i Filip Puzić, od starijih preuzeli i nadaleko poznati radarski sustav MeniTebi, ali prvi su rally uspješno okončali. Za prvijenac su odabrali Rally Show Santa Domenica, a za automobil fascinantnog klasičara, Subaru Legacy.

Čestitke dečkima uz želje da se sljedeće sezone uključe u pravo prvenstvo. Uostalom, u tom smjeru ide i komentar koji je Marko objavio na svom Facebooku.

Marko Lončarić:
"Prvi rally u životu uspješno odrađen. Uspjeli smo odradit ono po šta smo došli a to je završit rally, skupit kilometre, dobit nekakvo iskustvo i dobro se zabavit. Rezultatom smo jako zadovoljni (55 mjesto od 91 posade) za prvi rally u životu i to u autu s 4 pogona i 200-tinjak konja u kojem smo imali svega 5 kilometara vožnje prije utrke i to u uvjetima koji nisu bili baš najbolji, ali odradili smo dobar posao, Legacy je radio savršeno bez ikakvih problema zahvaljujući dečkima iz Nlo racing-a, a pogotovo Tomislav Mikulić. Hvala svima iz Auto Karting Klub Sveta Nedelja koji su imali povjerenja u nas i dopustili nam da nastupimo, a posebno zahvaljujem posadi Čibej-Bitterman i ostalima na savjetima koji su nas sigurno doveli do cilja, Dario Šamec i Goran Šams hvala na kacigama.

Nakon što se malo smiri situacija krećemo u planove za iduću sezonu. Vidimo se uskoro !!"

Marko nas je posebno zamolio da prenesemo zahvale stricu Nenadu Lončariću, bez čije se pomoći i neprocjenjivih savjeta ovaj nastup ne bi dogodio.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments