Lončarić i Puzić uspješno završili prvi rally u životu foto: Tea Lončarić

Lončarić i Puzić uspješno završili prvi rally u životu

Objavljeno u: 27/11/2013 - 18:17 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Bilo bi to lijepo, vratiti se ohoho godina unatrag i pisati o prvim koracima posade Lončarić - Puzić, one prve, izvorne. Već desetljećima stalno prisutni na domaćoj rallyjaškoj sceni, originalni Lončarić i Puzić, imenima Nenad i Nenad, svoje su štafete, barem djelomično predali u ruke mlađem naraštaju. Dakle, bilo bi lijepo putovati kroz vrijeme, ali mašta je jedno, a stvarnost drugo. A stvarnost kaže da Lončarić i Puzić nastupaju i dalje, tj. upravo su započeli s nastupima.

Ne znamo jesu li mladići, Marko Lončarić i Filip Puzić, od starijih preuzeli i nadaleko poznati radarski sustav MeniTebi, ali prvi su rally uspješno okončali. Za prvijenac su odabrali Rally Show Santa Domenica, a za automobil fascinantnog klasičara, Subaru Legacy.

Čestitke dečkima uz želje da se sljedeće sezone uključe u pravo prvenstvo. Uostalom, u tom smjeru ide i komentar koji je Marko objavio na svom Facebooku.

Marko Lončarić:
"Prvi rally u životu uspješno odrađen. Uspjeli smo odradit ono po šta smo došli a to je završit rally, skupit kilometre, dobit nekakvo iskustvo i dobro se zabavit. Rezultatom smo jako zadovoljni (55 mjesto od 91 posade) za prvi rally u životu i to u autu s 4 pogona i 200-tinjak konja u kojem smo imali svega 5 kilometara vožnje prije utrke i to u uvjetima koji nisu bili baš najbolji, ali odradili smo dobar posao, Legacy je radio savršeno bez ikakvih problema zahvaljujući dečkima iz Nlo racing-a, a pogotovo Tomislav Mikulić. Hvala svima iz Auto Karting Klub Sveta Nedelja koji su imali povjerenja u nas i dopustili nam da nastupimo, a posebno zahvaljujem posadi Čibej-Bitterman i ostalima na savjetima koji su nas sigurno doveli do cilja, Dario Šamec i Goran Šams hvala na kacigama.

Nakon što se malo smiri situacija krećemo u planove za iduću sezonu. Vidimo se uskoro !!"

Marko nas je posebno zamolio da prenesemo zahvale stricu Nenadu Lončariću, bez čije se pomoći i neprocjenjivih savjeta ovaj nastup ne bi dogodio.

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments