Video: Lončarić - Puzić, BI 5 na Santa Domenici, gledajte!

Objavljeno u: 28/11/2013 - 19:36 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Napokon! Konačno! Finally. Koliko ste puta poželjeli da se snimka iz nekog rally automobila ne prekida točno u trenutku kada vozilo projuri kroz cilj brzinca, ili kada suvozač preda karton na upisu? Ne znamo za vas, ali nama je ta želja konstantno prisutna. Tko nije sjedio u rally automobilu i bio dijelom posade, teško će razumjeti atmosferu koja ponekad vlada u kabini nakon završetka ispita. Ponekad sve puca od pozitive, a ponekad sve puca po šavovima, ali posada iz tih razgovora i analiza izlazi jača i spremnija za nove izazove. Rally je mnogo, MNOGO više od vožnje i čitanja zavoja.

Da je tako najbolje bi nam mogli potvrditi Marko Lončarić i Filip Puzić, o kojima smo jučer pisali. Danas su momci objavili prvi video zapis svog nastupa na Rally Showu Santa Domenica i sve u ovom videu je izvrsno.

Za početak, kamera je na kacigi suvozača. Zvuk je odličan, velikim dijelom zahvaljujući i odlično raspoloženom Legacyjevom motoru. Ali najbolji dio, osim same vožnje na brzincu, dogodio se nakon prolaska ciljem. Kamera je ostala upaljena i snimila je prve čestitke i prve trenutke zadovoljstva uspješno završenim prvim rallyjem u karijeri. Naime, sigurni smo da dečkima predstoji karijera u rallyju.

Rallyjaši, ne gasite kamere.

Marko, zasukani rukavi? Francois Delecour style?

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

Video sadržaj

You have no rights to post comments