Video: Lončarić - Puzić, BI 5 na Santa Domenici, gledajte!

Napokon! Konačno! Finally. Koliko ste puta poželjeli da se snimka iz nekog rally automobila ne prekida točno u trenutku kada vozilo projuri kroz cilj brzinca, ili kada suvozač preda karton na upisu? Ne znamo za vas, ali nama je ta želja konstantno prisutna. Tko nije sjedio u rally automobilu i bio dijelom posade, teško će razumjeti atmosferu koja ponekad vlada u kabini nakon završetka ispita. Ponekad sve puca od pozitive, a ponekad sve puca po šavovima, ali posada iz tih razgovora i analiza izlazi jača i spremnija za nove izazove. Rally je mnogo, MNOGO više od vožnje i čitanja zavoja.

Da je tako najbolje bi nam mogli potvrditi Marko Lončarić i Filip Puzić, o kojima smo jučer pisali. Danas su momci objavili prvi video zapis svog nastupa na Rally Showu Santa Domenica i sve u ovom videu je izvrsno.

Za početak, kamera je na kacigi suvozača. Zvuk je odličan, velikim dijelom zahvaljujući i odlično raspoloženom Legacyjevom motoru. Ali najbolji dio, osim same vožnje na brzincu, dogodio se nakon prolaska ciljem. Kamera je ostala upaljena i snimila je prve čestitke i prve trenutke zadovoljstva uspješno završenim prvim rallyjem u karijeri. Naime, sigurni smo da dečkima predstoji karijera u rallyju.

Rallyjaši, ne gasite kamere.

Marko, zasukani rukavi? Francois Delecour style?

Video sadržaj

You have no rights to post comments