JRT: Rezime sezone 2013.

Kraj je godine i vrijeme je za rezime sezone. Branko Jemrić sa suvozačima Igorom Šugarom (u prvom dijelu sezone) i Markom Stiperskim (u drugom dijelu sezone), nakon duge i financijski najteže sezone, ipak ima razloga za zadovoljstvo.

Na kraju prvenstva osvojio je drugo mjesto klase u domaćoj i međunarodnoj konkurenciji prvenstva Hrvatske. Iako je većinu prvenstva proveo kao vodeći, nenastupanjem na posljednja dva relija prvenstva izgubio je vodstvo i drugo mjesto je bilo maksimum što je mogao osvojiti. Mali i skromni Jemrić Rally Team, kojeg je osnivač i voditelj upravo Branko Jemrić, svojim vjernim navijačima i ljubiteljima relija želi izraziti čestitku za Božić i Novu godinu.

Branko Jemrić:
- Zadovoljan sezonom??? Prezadovoljan, koliko je sezona bila financijski teška ne moram naglašavati, ali moram reći da sam izuzetno zadovoljan rezultatom, jer osvojiti postolje u ovakvim uvjetima je i više nego fenomenalno. Čestitam prvacima braći Šepić na zasluženo osvojenom naslovu i nadam se da ćemo sljedeće sezone imati prilike vratiti naslov u našu vitrinu.

Svim našim prijateljima, navijačima, štovateljima relija, a i svim ljudima dobre volje u ime JRT-a želim čestit i blagoslovljen Božić, te sretnu i uspješnu Novu 2014. godinu

You have no rights to post comments