Šebalj i Crnojević najavili nove automobile za 2014!

Objavljeno u: 04/02/2014 - 17:21 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Juraj Šebalj jučer je svojim Facebook sljedbenicima udijelio video zapis s prvog testiranja novog automobila za nadolazeću sezonu, a danas je i Siniša Crnojević otkrio dio planova za 2014.

Iz Šebaljevog smo videa doznali da se Jura ozbiljno priprema za prelazak u (naj)nižu klasu, uvjeren da su kubični centimetri i turbine samo kompenzacija za manjak vozačke vještine. Odlučan je u namjeri da u svom novom automobilu pokaže kako vozačka vještina znači mnogo više nego pusti Evolutioni, WRX-ovi i slične novotarije.

Crnojević je, pak, za svoj povratak na rally borilišta odabrao također legendarni primjerak automobilske industrije. Slijedeći Šebaljevu filozofiju "(naj)manje je (pre)više" Siniša je izabrao iz izloga broj pet i u garažu dopremio prekrasan primjerak njemačke auto industrije. Sudeći po prvim reakcijama, sretan je da mu se napokon ukazala prilika isprobati automobil o kojem su mnogi sanjali.

Juru i Sinišu možete pratiti na sigurnoj udaljenosti uživo ili na Facebooku klikom na imena-linkove.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

Video sadržaj

You have no rights to post comments