(Zasad) 27 prijavljenih posada za 40. Deltu

Objavljeno u: 24/04/2014 - 14:10 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Povratak Delta Rallyja iz "mrtvih" već je poznata stvar, a sada je poznat i dio posada koje će nastupiti na natjecanju koje se, kako kažu, vraća na staze stare slave u okolici Zagreba. Premda bi se o odlascima i povratku mogli napisati romani, kao i o zabavnoj činjenici da su neko vrijeme (ili još uvijek?) dva rallyja u Hrvatskoj dijelila isti redni broj ispred imena, usredotočimo se radije na prave vrijednosti - posade.

Po podacima AK Ina Delta, do jučer je zaprimljeno 27 prijava za 40. Deltu, a posebno veseli međunarodni karakter natjecanja.

Pregled privremene liste prijava.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments