Classic Marathon Rally Sydney - London u Hrvatskoj

Objavljeno u: 27/04/2014 - 14:00 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Sljedećeg vikenda kroz Hrvatsku će proći karavana klasičnog rally maratona koji povezuje dvije strane svijeta. Classic Marathon Rally Sydney - London će u četvrtak, 1. svibnja i u subotu, 3. svibnja održati brzinske ispite na hrvatskim cestama, a koje će za tu prigodu biti zatvorene za promet. Riječ je o stazama koje ljubitelji rallyja i brzinskog automobilizma itekako dobro poznaju, poput Šestina, Budinjaka ili Učke.

U priloženoj foto galeriji možete provjeriti točne termine zatvaranja prometnica zbog održavanja brzinskih ispita. Ako ste prvosvibanjski slobodni dan planirali provesti na otvorenom, možda je upravo posjeta jednom od ovih brzinaca lijep način da se provede četvrtak (i/ili subota). Sportski izvoditelj hrvatskog dijela natjecanja je Auto klub "Ina Delta" iz Zagreba.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments