Classic Marathon Rally Sydney - London u Hrvatskoj

Objavljeno u: 27/04/2014 - 14:00 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Sljedećeg vikenda kroz Hrvatsku će proći karavana klasičnog rally maratona koji povezuje dvije strane svijeta. Classic Marathon Rally Sydney - London će u četvrtak, 1. svibnja i u subotu, 3. svibnja održati brzinske ispite na hrvatskim cestama, a koje će za tu prigodu biti zatvorene za promet. Riječ je o stazama koje ljubitelji rallyja i brzinskog automobilizma itekako dobro poznaju, poput Šestina, Budinjaka ili Učke.

U priloženoj foto galeriji možete provjeriti točne termine zatvaranja prometnica zbog održavanja brzinskih ispita. Ako ste prvosvibanjski slobodni dan planirali provesti na otvorenom, možda je upravo posjeta jednom od ovih brzinaca lijep način da se provede četvrtak (i/ili subota). Sportski izvoditelj hrvatskog dijela natjecanja je Auto klub "Ina Delta" iz Zagreba.

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments