Jemrić Rally Team: Na Sljeme, na Sljeme, na Sljeme...

Objavljeno u: 08/05/2014 - 00:54 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Napokon ponovo Sljeme!!!! To je prvo što smo pomislili kad smo vidjeli itinerer ovogodišnje ''Delte''. Dugo nas nije bilo na obroncima Medvednice i to je ono što je falilo svim domaćim relijašima, a i publici koja prati ovaj predivan sport.

Rally posada Branko Jemrić-Marko Stiperski u svojoj Škodi Fabia RS i ove godine su članovi Ak AdAstra, kao i ''GTM Kastav Rally Team''-a sa kojim ove godine planiraju osvojiti treći naslov u konkurenciji timova zaredom.

Branko Jemrić:
"Najveća novost ove sezone je naša suradnja s tvrtkom «DOKING» sa kojom u bliskoj budućnosti planiramo izraditi rally auto na električni pogon. Nadamo se da će već započeti projekt biti realiziran naredne sezone, a do tada ćemo voziti našu Fabiju s kojom smo ove sezone promijenili klasu i nastupamo u grupi S. Nova klasa otvara veće mogućnosti unaprijeđenja auta, pa ćemo ove sezone, malo pomalo, nadograđivati snagu koliko će financije dopuštati. Jako nas veseli što se ''Delta'' vratila starom itinereru (barem djelomično), a posebno nas veseli Sljeme i Bundek gdje očekujemo puno navijača."

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments