Jemrić Rally Team: Na Sljeme, na Sljeme, na Sljeme...

Objavljeno u: 08/05/2014 - 00:54 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Napokon ponovo Sljeme!!!! To je prvo što smo pomislili kad smo vidjeli itinerer ovogodišnje ''Delte''. Dugo nas nije bilo na obroncima Medvednice i to je ono što je falilo svim domaćim relijašima, a i publici koja prati ovaj predivan sport.

Rally posada Branko Jemrić-Marko Stiperski u svojoj Škodi Fabia RS i ove godine su članovi Ak AdAstra, kao i ''GTM Kastav Rally Team''-a sa kojim ove godine planiraju osvojiti treći naslov u konkurenciji timova zaredom.

Branko Jemrić:
"Najveća novost ove sezone je naša suradnja s tvrtkom «DOKING» sa kojom u bliskoj budućnosti planiramo izraditi rally auto na električni pogon. Nadamo se da će već započeti projekt biti realiziran naredne sezone, a do tada ćemo voziti našu Fabiju s kojom smo ove sezone promijenili klasu i nastupamo u grupi S. Nova klasa otvara veće mogućnosti unaprijeđenja auta, pa ćemo ove sezone, malo pomalo, nadograđivati snagu koliko će financije dopuštati. Jako nas veseli što se ''Delta'' vratila starom itinereru (barem djelomično), a posebno nas veseli Sljeme i Bundek gdje očekujemo puno navijača."

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments