Jemrić Rally Team: Na Sljeme, na Sljeme, na Sljeme...

Napokon ponovo Sljeme!!!! To je prvo što smo pomislili kad smo vidjeli itinerer ovogodišnje ''Delte''. Dugo nas nije bilo na obroncima Medvednice i to je ono što je falilo svim domaćim relijašima, a i publici koja prati ovaj predivan sport.

Rally posada Branko Jemrić-Marko Stiperski u svojoj Škodi Fabia RS i ove godine su članovi Ak AdAstra, kao i ''GTM Kastav Rally Team''-a sa kojim ove godine planiraju osvojiti treći naslov u konkurenciji timova zaredom.

Branko Jemrić:
"Najveća novost ove sezone je naša suradnja s tvrtkom «DOKING» sa kojom u bliskoj budućnosti planiramo izraditi rally auto na električni pogon. Nadamo se da će već započeti projekt biti realiziran naredne sezone, a do tada ćemo voziti našu Fabiju s kojom smo ove sezone promijenili klasu i nastupamo u grupi S. Nova klasa otvara veće mogućnosti unaprijeđenja auta, pa ćemo ove sezone, malo pomalo, nadograđivati snagu koliko će financije dopuštati. Jako nas veseli što se ''Delta'' vratila starom itinereru (barem djelomično), a posebno nas veseli Sljeme i Bundek gdje očekujemo puno navijača."

You have no rights to post comments