Šebalj: "Sretan sam što se ponovno vozimo po Sljemenu"

Objavljeno u: 09/05/2014 - 00:48 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentari (2)
Napokon je stigao i taj vikend. Em službeno otvorenje sezone relija, em "prvo pa muško" - Ina Delta Rally. I to povratak na najbolje brzince u Hrvatskoj - Sljeme, Sv. Matej (Laz) i Bundek. Ovogodišnja jubilarna Delta okupila je 42 posade na listi prijava. Od zvučnih imena tu su Šaškin, Lončarić, Hideg, Szilagy i Šebalj. Borba a prvo mjesto voditi će se upravo između ovih posada na tri različita brzinca. Sljemenski brzinci su ostali jednaki prethodnim godinama. Bliznec-Šestine i Pila-Šestine, dok je sv. Matej (Laz) nešto izmjenjen.

Juraj Šebalj:
Sretan sam što se ponovno vozimo po Sljemenu i što je rally vraćen u Zagreb. To su izuzetno zahtjevni brzinci za koje i auto i posada moraju biti potpuno spremni. Toni i ja smo trenirali, NLO Racing je složio auto i možemo krenuti. Pošto je ovo prvi reli sezone, biti će ovo i dobra prilika da odmjerimo snage s konkurencijom - Šaškin, Hideg, Lončarić i Szilagy.

Toni Klinc:
Brzinac Sljeme je bio ovih dana pod opsadom kamiona koji su odvozili porušena stabla od nevremena, tako da je krajolik malo izmjenjen. Najviše mi se sviđa dionica nizbrdo prema Šestinama, gdje ćemo u subotu prolaziti četiri puta. Tu će publika svakako imati što za vidjeti. Asfalt je u odličnom stanju i nema mnogo izmjena u odnosu na prije pet godina, kada smo zadnji puta jurili ovuda. Bundek će isto biti zgodan brzinac, gdje se nalazi i svečani start i servisno parkiralište.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments