Video: Sljeme nizbrdo s posadom Šebalj - Klinc

Objavljeno u: 12/05/2014 - 23:15 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Pobijedili su na 40. Ina Delta Rallyju i time udarnički započeli još jednu sezonu domaćeg rally prvenstva. Juraj Šebalj i Toni Klinc na obroncima Medvednice nisu imali previše straha, kako pred konkurentima tako i pred zavojima koje, vjerujemo, poznaju vrlo dobro. Znanje i pozna(va)nje ipak pada u drugi plan kada na te iste zavoje jurnete u pobjedničkom tempu, a da je takav tempo bio dokazuje video u prilogu.

Ovako izgleda spust sa Sljemena kada se vozi u žurbi. Doduše, neki će reći da možda kamera smještena na neobičnom mjestu na automobilu laže, ali ako Ina Delta Rally ponovo preraste u tradicionalno natjecanje, pozivamo skeptike da posjete slavni Kraljičin zdenac i iz prve se ruke uvjere u brzinu kojom (neke) posade jure za pozicijama i bodovima.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

Video sadržaj

You have no rights to post comments