Jemrić Rally Team: Vožnja za gušt foto: S. Berend

Jemrić Rally Team: Vožnja za gušt

Objavljeno u: 14/05/2014 - 14:21 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Rally posada Branko Jemrić – Marko Stiperski, članovi AK "Ad Astra" i "GTM Kastav Rally Team"-a unatoč problemima s autom "odnijeli" su pobjedu u grupi S2, drugo mjesto u klasi 5 i vrlo vrijedno osmo mjesto generalnog poretka prvenstva Hrvatske.

Branko Jemrić: - Prezadovoljan sam rezultatom kao i relijem. Kako smo imali problem s našom Fabijom elektroničke prirode, kvar nismo mogli otkloniti u boxu, a onda se naša vožnja svodila na nadoknađivanje izgubljenog vremena gdje se auto jednostavno gasio. Dobro je znati da bi i ovako odlično postignuta vremena na brzincima bila još bolja. Gušt u vožnji je bio toliko velik, da smo uživali u svakom trenutku trajanja relija i vrlo brzo zaboravili sve probleme koje smo imali. Jako nam je drago da se rally ponovo vratio na Sljeme i priželjkujemo ga i sljedeće godine. Tokom cijelog relija je bilo puno gledatelja, pa tako smatram da je povratak Delte na Bundek, ZV, Sljeme i okolicu pun pogodak. Zadovoljni smo organizacijom relija. Velika zahvala tvrtki "DOKING" koja nam je omogućila nastup na reliju, tvrtki "Llumar", te svakako dečkima iz "MC Jaković" i "Auto Invest" koji su pripremili auto. VELIKO hvala Dragecu, Matiji, Iveku i suvozaču Marku, a NAJVEĆA HVALA šefici Maji i sinu Tomislavu koji mi je bio "desna ruka" tijekom cijelog relija. Čestitam i sinu Dorianu na uspješnom završetku škole, te mu posvećujem ovu pobjedu!!! Hvala svim navijačima i ljubiteljima relija koji su bodrili i navijali za sve posade.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments