Foto: 40. Ina Delta Rally okom i objektivom Patricije Fiolić foto: Patricija Fiolić

Foto: 40. Ina Delta Rally okom i objektivom Patricije Fiolić

Objavljeno u: 15/05/2014 - 22:47 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Rally je zaista sjajna automobilistička disciplina. Posade se bore protiv vremena, protiv elemenata, protiv kvarova i nesporazuma, a sve to odvija se pred očima navijača i na cestama koje su sve samo ne uređene staze za utrke. Rally s pravom (još uvijek) nosi titulu kraljice automobilizma, a odnedavno se ta prestižna grana auto sporta vratila i u hrvatsku prijestolnicu.

Četrdeseto izdanje Ina Delta Rallyja u sjećanje prizvalo ne tako davne rallyjaške obračune na Žumberku, Medvednici i na cestama Hrvatskog zagorja. Vjerujemo da je namjera organizatora ove nove/stare Delte vratiti rally korijenima i to u najboljem mogućem smislu. Put im sigurno neće biti lak.

Povratak Delte u Zagreb pozdravili su navijači, ali i zaljubljenici u oktane, entuzijasti, novinari i fotoreporteri. Kada se sve to spoji u jedan veliki gušt, onda rezultat mogu biti samo fotografije poput ovih u prilogu. Potpisuje ih Patricija Fiolić i pružaju nam još jedan uvid u zbivanja na 40. Ina Delta Rallyju. U nadi da će nova Delta postati ona stara (ponovo, u najboljem smislu riječi) također se nadamo kako ovo neće biti zadnji Patricijini radovi na našim stranicama.

Patriciji Fiolić zahvaljujemo na ustupljenim materijalima.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments