Foto: 40. Ina Delta Rally okom i objektivom Patricije Fiolić foto: Patricija Fiolić

Foto: 40. Ina Delta Rally okom i objektivom Patricije Fiolić

Objavljeno u: 15/05/2014 - 22:47 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Rally je zaista sjajna automobilistička disciplina. Posade se bore protiv vremena, protiv elemenata, protiv kvarova i nesporazuma, a sve to odvija se pred očima navijača i na cestama koje su sve samo ne uređene staze za utrke. Rally s pravom (još uvijek) nosi titulu kraljice automobilizma, a odnedavno se ta prestižna grana auto sporta vratila i u hrvatsku prijestolnicu.

Četrdeseto izdanje Ina Delta Rallyja u sjećanje prizvalo ne tako davne rallyjaške obračune na Žumberku, Medvednici i na cestama Hrvatskog zagorja. Vjerujemo da je namjera organizatora ove nove/stare Delte vratiti rally korijenima i to u najboljem mogućem smislu. Put im sigurno neće biti lak.

Povratak Delte u Zagreb pozdravili su navijači, ali i zaljubljenici u oktane, entuzijasti, novinari i fotoreporteri. Kada se sve to spoji u jedan veliki gušt, onda rezultat mogu biti samo fotografije poput ovih u prilogu. Potpisuje ih Patricija Fiolić i pružaju nam još jedan uvid u zbivanja na 40. Ina Delta Rallyju. U nadi da će nova Delta postati ona stara (ponovo, u najboljem smislu riječi) također se nadamo kako ovo neće biti zadnji Patricijini radovi na našim stranicama.

Patriciji Fiolić zahvaljujemo na ustupljenim materijalima.

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments