Video: 40. Ina Delta Rally kamerom Rally Puza

Objavljeno u: 27/05/2014 - 13:42 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Kažu "bolje ikad, nego nikad" i sva sreća da kažu jer smo tu njihovu izjavu spremno iskoristili za kraći tekst o ovom videu, koji, eto, objavljujemo sa zakašnjenjem od cirka nekoliko dana. Možda tjedan. Najviše 10 dana.

Pravih i kvalitetnih rally videa nikada ne može biti previše, kao što niti pravi i kvalitetni rally videji ne zastarijevaju lako. Uostalom, 40. Ina Delta Rally još uvijek je svima u svježem sjećanju, a ako nije, evo sjajne prilike za prisjećanje.

Filip Puzić aka Rally Puza pripremio je reportažu o zbivanjima na 40. Delti u sebi svojstvenom stilu. Uživajte u njegovom viđenju prvog rallyja nove sezone domaćeg prvenstva.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

Video sadržaj

You have no rights to post comments