41. Croatia Rally u suorganizaciji HAKS-a, AK DT i AK Opatija Motorsport

Objavljeno u: 09/07/2014 - 15:52 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Tajništvo Hrvatskog auto i karting saveza danas je objavilo poziv na tiskovnu konferenciju povodom ovogodišnjeg izdanja Croatia Rallyja, a koje se održava po 41. put, poput svoje sestre-blizanke s mjestom održavanja nešto istočnije u okolici Zagreba. Croatia Rally će, po podacima navedenim u priopćenju, tj. pozivu, biti održan u Istarskoj te Primorsko-goranskoj županiji između 2. i 4. listopada ove godine.

Generalni pokrovitelj rallyja je Grad Poreč, a ogranizator HAKS dok suorganizaciju potpisuju dva kluba, AK D.T. iz Poreča i AK Opatija Motorsport iz Opatije.

Više detalja organizatori su najavili predstaviti na spomenutoj pressici, zakazanoj za petak, 11. srpnja u Poreču.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments