Moslavina spremna za najbolje rally posade

Objavljeno u: 05/09/2014 - 14:39 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Nakon ljetne stanke, Prvenstvo Hrvatske u rallyu nastavlja se u Moslavini. Gradovi Kutina i Popovača te općina Velika Ludina suorganizatori su i domaćini 1. rallya Moslavina koji će se u organizaciji AK Delta Sport održati 12. i 13 rujna. Start i cilj utrke bit će na kutinskom Trgu kralja Tomislava, a posade, zajedno s natjecateljskim automobilima, bit će posebni gosti tradicionalnih Voloderskih jeseni u subotu 13. rujna od 11 do 12 sati.

Velika gužva vlada u trenutačnom poretku Prvenstva Hrvatske, pa će obračuni posada na moslavačkim cestama biti žestoki i zanimljivi za publiku. Vodeći Juraj Šebalj i Toni Klinc imaju solidnu zalihu, s 20 bodova više od drugiplasiranih Janosa Szilagyija i Botonda Csanyija, no posade od trećeg do osmog mjesta natiskale su se u samo 8 bodova razlike. Stoga neće štedjeti ni guma, niti benzina u potjeri za što boljim plasmanom. Lista prijavljenih bit će objavljena u ponedjeljak, 8. rujna na internetskoj stranici www.rally-moslavina.com.

Posade i gledatelje očekuje ukupno osam brzinskih ispita ukupne duljine 75,64 kilometara. Prvog dana natjecanja, u petak, 12. rujna vozit će se dva brzinca samim središtem Kutine, gradskim ulicama i trgovima. Preostalih 6 ispita na rasporedu je u subotu, 13. rujna, kada su na rasporedu tri kruga sa po dva brzinca - Gojlo i Popovača.

Posebna pogodnost za ljubitelje rallya je nagradna igra koja će trajati od subote, 06. rujna do srijede 10. rujna na facebook stranici 1. rallya Moslavina. Glavna nagrada je promotivna vožnja na suvozačkom sjedalu u trkaćem automobilu, kojeg će voziti eminentni vozač, po dionici tzv. shakedowna. Sve informacije za gledatelje dostupne su u rally vodiču koji možete preuzeti na službenim stranicama natjecanja.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments