Moslavina spremna za najbolje rally posade

Objavljeno u: 05/09/2014 - 14:39 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Nakon ljetne stanke, Prvenstvo Hrvatske u rallyu nastavlja se u Moslavini. Gradovi Kutina i Popovača te općina Velika Ludina suorganizatori su i domaćini 1. rallya Moslavina koji će se u organizaciji AK Delta Sport održati 12. i 13 rujna. Start i cilj utrke bit će na kutinskom Trgu kralja Tomislava, a posade, zajedno s natjecateljskim automobilima, bit će posebni gosti tradicionalnih Voloderskih jeseni u subotu 13. rujna od 11 do 12 sati.

Velika gužva vlada u trenutačnom poretku Prvenstva Hrvatske, pa će obračuni posada na moslavačkim cestama biti žestoki i zanimljivi za publiku. Vodeći Juraj Šebalj i Toni Klinc imaju solidnu zalihu, s 20 bodova više od drugiplasiranih Janosa Szilagyija i Botonda Csanyija, no posade od trećeg do osmog mjesta natiskale su se u samo 8 bodova razlike. Stoga neće štedjeti ni guma, niti benzina u potjeri za što boljim plasmanom. Lista prijavljenih bit će objavljena u ponedjeljak, 8. rujna na internetskoj stranici www.rally-moslavina.com.

Posade i gledatelje očekuje ukupno osam brzinskih ispita ukupne duljine 75,64 kilometara. Prvog dana natjecanja, u petak, 12. rujna vozit će se dva brzinca samim središtem Kutine, gradskim ulicama i trgovima. Preostalih 6 ispita na rasporedu je u subotu, 13. rujna, kada su na rasporedu tri kruga sa po dva brzinca - Gojlo i Popovača.

Posebna pogodnost za ljubitelje rallya je nagradna igra koja će trajati od subote, 06. rujna do srijede 10. rujna na facebook stranici 1. rallya Moslavina. Glavna nagrada je promotivna vožnja na suvozačkom sjedalu u trkaćem automobilu, kojeg će voziti eminentni vozač, po dionici tzv. shakedowna. Sve informacije za gledatelje dostupne su u rally vodiču koji možete preuzeti na službenim stranicama natjecanja.

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments