Foto: 1. Rally Moslavina - Auto škola Remetinec

Objavljeno u: 16/09/2014 - 10:26 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Fotografije u prilogu, njih 173, potpisuje Siniša Pšeničnik, poznati i priznati član rallyjaškog i fotoreporterskog pogona Auto škole Remetinec. Tema ovog albuma je prošlog vikeda održano 1. izdanje Rallyja Moslavina. U okolici Kutine i Popovače, koje će, nadamo se, i u narednim sezonama imati prilike uživati u "kraljici automobilizma", najbrža je bila mađarska posada Hideg - Kerek, a najbolje plasirani među domaćim posadama bili su aktualni državni prvaci, Juraj Šebalj i Toni Klinc na drugom mjestu.

Kada smo već spomenuli Auto školu Remetinec i njihove neumorne članove, iskoristit ćemo priliku da im predložimo da aktivnosti auto škole prošire školom sportske, točnije automobilističke fotografije. Ovu ideju ćemo im ustupiti besplatno. Siniši i Andreji zahvaljujemo na trudu i materijalima koje su odlučili podijeliti s našim čitateljima.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...