"Četrdesetak" prijava za 23. Rally Opatija

Sa zadovoljstvom možemo objaviti da je na našu adresu do sada pristiglo 40-ak prijava iz Hrvatske, Austrije, Mađarske, Italije, Bosne i Hercegovine i Slovenije, a ovaj vikend ih očekuje upoznavanje staza koje se po programu održava ovu subotu i nedjelju, 18. i 19. listopada.

Među zaprimljenim prijavama je i ona Danijela Šaškina sa „novim“ suvozačem Tonijem Klincom. Glavni konkurenti za ukupnu pobjedu biti će i posada János Szilágyi / Csányi Botond.

Međutim, ove dvije posade nisu jedina zanimljivost 23. Rally Opatija. Ljubitelje hrvatskog rally-a zasigurno će razveseliti i jaka konkurencija u klasi 2 na čelu sa Slovencem Gregom Premrlom u Citroenu DS3 R3T uz već standardno brzog Varkonyia, ali i goste iz Alpe Adria Rally Cupa Lino Acco i Heinz Leitgeb u Clio R3 automobilima te uvijek vrlo brzog Daniela Tranija.

Posebno zanimljivo de biti i u klasi 3 gdje de se, uz trojicu domadih posada Hrvatin/Hrvatin, Prodan/Draženovid, Puž/Puž i posadu Siladid/Durak, pridružiti Kyd Fontana, Azer Kurtović i Heimo Papst sa Renaul Clio.

Sa sedam prijavljenih vozila u klasi 4 te jedanaest u klasi 5 očekuje se velika borba za pobjedničko postolje u kojoj prednjače posade Katić/Rubinić i Močibob/Vivoda u klasi 4 te Ivšić/Vahtarić uz Talijana Crozzolija i našu posadu Jugovac/Milanović.

Lista prijava biti će objavljena u utorak 21.10.2014. Više informacija na: http://akopatija.wix.com/

Napomena redakcije: ovu smo vijest dobili danas, 21. listopada, premda je PDF u mailu datiran na 18.10.2014.

You have no rights to post comments