"Četrdesetak" prijava za 23. Rally Opatija

Objavljeno u: 21/10/2014 - 12:21 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Sa zadovoljstvom možemo objaviti da je na našu adresu do sada pristiglo 40-ak prijava iz Hrvatske, Austrije, Mađarske, Italije, Bosne i Hercegovine i Slovenije, a ovaj vikend ih očekuje upoznavanje staza koje se po programu održava ovu subotu i nedjelju, 18. i 19. listopada.

Među zaprimljenim prijavama je i ona Danijela Šaškina sa „novim“ suvozačem Tonijem Klincom. Glavni konkurenti za ukupnu pobjedu biti će i posada János Szilágyi / Csányi Botond.

Međutim, ove dvije posade nisu jedina zanimljivost 23. Rally Opatija. Ljubitelje hrvatskog rally-a zasigurno će razveseliti i jaka konkurencija u klasi 2 na čelu sa Slovencem Gregom Premrlom u Citroenu DS3 R3T uz već standardno brzog Varkonyia, ali i goste iz Alpe Adria Rally Cupa Lino Acco i Heinz Leitgeb u Clio R3 automobilima te uvijek vrlo brzog Daniela Tranija.

Posebno zanimljivo de biti i u klasi 3 gdje de se, uz trojicu domadih posada Hrvatin/Hrvatin, Prodan/Draženovid, Puž/Puž i posadu Siladid/Durak, pridružiti Kyd Fontana, Azer Kurtović i Heimo Papst sa Renaul Clio.

Sa sedam prijavljenih vozila u klasi 4 te jedanaest u klasi 5 očekuje se velika borba za pobjedničko postolje u kojoj prednjače posade Katić/Rubinić i Močibob/Vivoda u klasi 4 te Ivšić/Vahtarić uz Talijana Crozzolija i našu posadu Jugovac/Milanović.

Lista prijava biti će objavljena u utorak 21.10.2014. Više informacija na: http://akopatija.wix.com/

Napomena redakcije: ovu smo vijest dobili danas, 21. listopada, premda je PDF u mailu datiran na 18.10.2014.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments