Foto: 23. Rally Opatija u izvedbi Auto škole Remetinec

Objavljeno u: 30/10/2014 - 10:39 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
U svemiru postoji samo nekoliko konstanti; brzina svjetlosti, nesposobnost hrvatske Vlade (neovisno o stranci) i neuništiva ljubav Auto škole Remetinec prema rallyju. Baš kao što svakog mjeseca možete biti sigurni da će vam poštar isporučiti čestitke u obliku računa za -ubaci ime neke usluge-, tako možete biti sigurni da će, nakon rallyja održanog u Hrvatskoj ili bližoj, a ponekad i daljoj okolici, vrijedni "remetinci" isporučiti set izvrsnih fotografija.

Andrea Rastowsky i Siniša Pšeničnik bili su, treba li uopće isticati, i u Opatiji povodom 23. izdanja Rallyja Opatija. Svoje dojmove pretočili su u fotografije, a njih ukupno 156 donosimo u nastavku.

Uživajte!

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...