Foto: 15. Rally Poreč kamerama Auto škole Remetinec

Objavljeno u: 11/11/2014 - 14:15 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Uopće nismo morali brinuti, niti nestrpljivo, svakih pet minuta, provjeravali razne email adrese da se uvjerimo da u zadnjih 4 minute i 59 sekundi nije stigao mail od Auto škole Remetinec. Nismo morali, ali smo ti ipak činili, i to zdušno. Zapravo nismo, šalimo se. Nismo zato što se u Auto školu Remetinec možete pouzdati kao u malo koju stvar u ovoj državi. Precizni poput fino podešenog autofokusa, brzi poput kvalitetno složenog rally automobila i umjetnički nadahnuti poput ljudi beznadno zaljubljenih u rally.

Proteklog vikenda u Poreču je održan 15. jubilarni Rally Poreč, a Auto škola Remetinec bila je na poprištu ovog rally događaja, spremna na digitalni film pospremiti još jedan niz dojmova i neponovljivih trenutaka.

U galeriji, koju ovaj put čini ukupno 168 fotografija, provjerite kako su Andrea Rastowsky i Siniša Pšeničnik doživjeli 15. rallyjaški vikend u Poreču. Hvala, Remetinci!

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...