5. Rally Show Santa Domenica ili gdje ćete biti ove nedjelje

Objavljeno u: 29/11/2014 - 11:52 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Podsjećamo vas na obavezu odlaska u Svetu Nedelju, u kojoj se danas i sutra održava 5. izdanje najuspješnije rally priredbe u Hrvatskoj. Riječ je o projektu AKK Sveta Nedelja, poznatom pod nazivom Rally Show Santa Domenica, a koje okuplja (zamalo) veći broj natjecanja nego svi ostali rallyji Prvenstva Hrvatske zajedno. Invazija, tj. okupljanje na mjestu događaja je u tijeku, jer su danas na programu administrativne provjere i "papirologija", a nešto kasnije i svečanost starta. Sutra je, pak, na jelovniku glavna stvar, jurnjava protiv sekundi i zahtjevne makadamske staze novog hrama hrvatskog rallyja, Savršćaka.

Više informacija o 5. Rally Showu Santa Domenica potražite na službenim stranicama organizatora, AKK Sveta Nedelja. Obzirom na sadašnje i najavljene vremenske uvjete za sutra, pripazite na prikladnu odjeću i obuću, a za sve ostalo pobrinut će se organizator i natjecatelji.

Sutra, Sveta Nedelja, vi i ponajbolji rallyjaši u regiji (i šire)!

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments