5. Rally Show Santa Domenica ili gdje ćete biti ove nedjelje

Objavljeno u: 29/11/2014 - 11:52 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Podsjećamo vas na obavezu odlaska u Svetu Nedelju, u kojoj se danas i sutra održava 5. izdanje najuspješnije rally priredbe u Hrvatskoj. Riječ je o projektu AKK Sveta Nedelja, poznatom pod nazivom Rally Show Santa Domenica, a koje okuplja (zamalo) veći broj natjecanja nego svi ostali rallyji Prvenstva Hrvatske zajedno. Invazija, tj. okupljanje na mjestu događaja je u tijeku, jer su danas na programu administrativne provjere i "papirologija", a nešto kasnije i svečanost starta. Sutra je, pak, na jelovniku glavna stvar, jurnjava protiv sekundi i zahtjevne makadamske staze novog hrama hrvatskog rallyja, Savršćaka.

Više informacija o 5. Rally Showu Santa Domenica potražite na službenim stranicama organizatora, AKK Sveta Nedelja. Obzirom na sadašnje i najavljene vremenske uvjete za sutra, pripazite na prikladnu odjeću i obuću, a za sve ostalo pobrinut će se organizator i natjecatelji.

Sutra, Sveta Nedelja, vi i ponajbolji rallyjaši u regiji (i šire)!

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments