Video: 5. Rally Show St. Domenica u režiji komik videa

Objavljeno u: 01/12/2014 - 11:34 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Peto izdanje Rally Showa Santa Domenica održano je prošlog vikenda na stazi Savršćak u Svetoj Nedelji. U organizaciji AKK Sveta Nedelja natjecanje je još jednom okupilo zavidan broj sudionika, gledatelja nije nedostajalo, baš kao niti blata i očajnih vremenskih uvjeta. I dok je blato nešto na što se Pravi Rallyjaši ne smiju žaliti, ako ne žele završiti na stupu srama, vremenski uvjeti kao da svake godine uporno rade protiv još upornijih gledatelja. Za 2015. organizatorima želimo pet dana kiše uoči rallyja, a potom jedan sjajni vikend s lijepim vremenom i nešto višim temperaturama! :)

Pobjednik 5. Rally Showa je austrijska posada Beppo Harrach / Dominik Jahn u Ford Fiesti R5, drugo mjesto pripalo je Mađarima s hrvatskom zastavom na automobilu, Krisztianu Hidegu i Istvanu Kereku (Mitsubishi Lancer Evo VII) dok je treću poziciju osvojio aktulani prvak Hrvatske, Juraj Šebalj sa suvozačem Tonijem Klincom (Mitsubishi Lancer Evo IX).

Po klasama pobjede su odnijeli Beppo Harrach u klasi No Limit, Wladica Rabrenović u klasi Pro Sport, Alen Lampe u klasi Sprint, Daniel Toke u klasi RWD Trophy, u DMACK Junior Trophy slavio je Marko Lončarić dok je u Lada Trophy najbrži bio Daniel Toke. Naposlijetku, najbrža suvozačica u Co-Driver Ladies Trophy bila je Adrijana Bambič, suvozačica Domena Stauta.

Video u prilogu potpisuje poznati slovenski Youtube kanal, komiknm.

Potpuni rezultati 5. Rally Show Santa Domenica.

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Video sadržaj

You have no rights to post comments