Sljedeće godine ponovo na Rally Kumrovec

Jedna je godina preskočena, pa se u 2014. Rally Kumrovec nije održao, ali već sljedeće godine natjecanje u Hrvatskom zagorju vraća se u kalendar domaćeg prvenstva. U organizaciji Auto kluba Delta Sport iz Zagreba, rally će se održati u vikendu 20. i 21. ožujka iduće godine. Ili nam se barem tako čini, jer, iskreno, ne znamo gdje bi točno tražili kalendar za 2015. ili prijedlog istog ili nacrt, skicu, draft...

Prema promotivnim materijalima koje nismo dobili, već smo na njih slučajno naletjeli, prvi dan rallyja predviđen je za upoznavanje staza brzinskih ispita te uobičajenu rallyjašku "papirologiju" i tehnikalije. Nešto kasnije istog dana održat će se prvi ispit, prolog u Termama Tuhelj. U subotu, 21. ožujka na programu su četiri brzinska ispita, za koje organizator tvrdi da su "najzahtjevniji brzinski ispiti u HR!".

Prolog u petak se tretira kao zasebno natjecanje sa posebnim nagradama dok se pravi rally održava u subotu. Osim za Prvenstvo Hrvatske i Prvenstvo Sjeverne lige, Rally Kumrovec se održava i za sudionike u Challenge kategoriji u kojoj nije potrebna registracija na automobilu, nisu potrebne vozačke dozvole, potrebna je sigurnosna oprema na automobilu i vozaču/suvozaču.

Iskreno se nadamo da će organizator na službenim stranicama rallyja uskoro objaviti podrobnije informacije te se unaprijed ispričavamo ako: a) je ovo stara vijest, b) smo nešto pogrešno protumačili/prenijeli.

You have no rights to post comments