Foto: 5. Rally Show Santa Domenica i Auto škola Remetinec

Objavljeno u: 02/12/2014 - 10:39 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
To je to, nema više. Rally sezona u Hrvatskoj je završena i sada se svi možemo posvetiti zimskome odmoru, a koji u automobilističkim krugovima često nije odmor, nego tlaka u garaži i pripreme za sljedeću godinu i nove uspjehe.

Petim izdanjem Rally Showa Santa Domenica i domaći su ljubitelji blata, puknutih poluosovina i probušenih guma ispratili 2014., neki s više, neki s manje uspjeha i rezultata. U Svetoj Nedelji uzbuđenja nije nedostajalo, baš kao ni blata, a što su izvrsni sastojci za kvalitetne sportske fotografije. Upravo takve pripremili su naši i vaši vjerni rallyjaški suputnici, Andrea Rastowsky i Siniša Pšeničnik iz Auto škole Remetinec. Njihove radove možete pogledati u foto galeriji ispod članka. Andreji i Siniši zahvaljujemo u ime svih čitatelja, kojima su približili rallyjaška i neka druga zbivanja tijekom cijele protekle sezone.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...