Video: 5. Rally Show Santa Domenica u režiji Gregora Pavšiča

Gregor Pavšič jedan je od najsvestranijih kroničara automobilističkih zbivanja u regiji, prvenstveno u Sloveniji i Hrvatskoj. Njegov opus obuhvaća fotografije, reportaže, knjige i video zapise, a u svim svojim radovima nastoji publici prezentirati automobilizam, napose rally, kao sport prepun strasti i izazova.

Svi koji pratimo automobile i automobilizam na ovim prostorima poznajemo Gregorove radove - osim istančanog smisla za promociju i detaljne opise karaktera pojedinih natjecanja i njihovih sudionika, Pavšič je poznat i kao perfekcionist u pogledu kvalitete svojih radova.

U to se, uostalom, i sami možete uvjeriti ako pogledate video reportažu nastalu na 5. Rally Showu Santa Domenica. Gregor, naravno, nije sam skakao po cijeloj stazi i u rukama držao 10 kamera, ali je vrsno obradio video materijale koji su mu stavljeni na raspolaganje. Napominjemo kako su u reportaži korištene i hrvatske snage - rallyjaška obitelj Škalić svojim je letećim kamerama dodatno podigla razinu atraktivnosti ovog uratka. Doslovno!

Video sadržaj

You have no rights to post comments