Video: 5. Rally Show Santa Domenica u režiji Gregora Pavšiča

Objavljeno u: 02/12/2014 - 13:39 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Gregor Pavšič jedan je od najsvestranijih kroničara automobilističkih zbivanja u regiji, prvenstveno u Sloveniji i Hrvatskoj. Njegov opus obuhvaća fotografije, reportaže, knjige i video zapise, a u svim svojim radovima nastoji publici prezentirati automobilizam, napose rally, kao sport prepun strasti i izazova.

Svi koji pratimo automobile i automobilizam na ovim prostorima poznajemo Gregorove radove - osim istančanog smisla za promociju i detaljne opise karaktera pojedinih natjecanja i njihovih sudionika, Pavšič je poznat i kao perfekcionist u pogledu kvalitete svojih radova.

U to se, uostalom, i sami možete uvjeriti ako pogledate video reportažu nastalu na 5. Rally Showu Santa Domenica. Gregor, naravno, nije sam skakao po cijeloj stazi i u rukama držao 10 kamera, ali je vrsno obradio video materijale koji su mu stavljeni na raspolaganje. Napominjemo kako su u reportaži korištene i hrvatske snage - rallyjaška obitelj Škalić svojim je letećim kamerama dodatno podigla razinu atraktivnosti ovog uratka. Doslovno!

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

Video sadržaj

You have no rights to post comments