Video: Najbrži Slovenci na zatvorenim cestama: Aleks Humar i Florijan Rus

Objavljeno u: 10/12/2014 - 10:38 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Završetak još jedne uspješne rally sezone posada Aleks Humar - Florijan Rus obilježila je sportskim filmom u režiji Gregora Pavšiča. Suradnja umjetnika volana i kamere rezultirala je video uratkom u prilogu. Četverostruki slovenski državni prvak u više je navrata bio gost i hrvatskih brzinskih ispita i dobro je poznat našoj automobilističkoj publici.

"U rallyju su, naravno, važni sportski rezultati, ali istovremeno je riječ i o neizmjernom osobnom zadovoljstvu. Ne zanimaju me mali uspjesi; odličan prolaz u jednom zavoju ili na pola brzinskog ispita. Želim sastaviti sve zavoje u cjelovit brzinski ispit i zatim takve brzinske ispite povezati u izvrstan rally. Tek tada mogu reći da sam zadovoljan. Još je bolje ako do pobjede dođem nakon velike borbe. Kada odlučuju sekunde, onda si u rallyju ponekad sretan i zadovoljan i drugim mjestom", rekao je Aleks Humar, koji se automobilizmom bavi od 1995. godine.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

Video sadržaj

You have no rights to post comments