Video: Najbrži Slovenci na zatvorenim cestama: Aleks Humar i Florijan Rus

Objavljeno u: 10/12/2014 - 10:38 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Završetak još jedne uspješne rally sezone posada Aleks Humar - Florijan Rus obilježila je sportskim filmom u režiji Gregora Pavšiča. Suradnja umjetnika volana i kamere rezultirala je video uratkom u prilogu. Četverostruki slovenski državni prvak u više je navrata bio gost i hrvatskih brzinskih ispita i dobro je poznat našoj automobilističkoj publici.

"U rallyju su, naravno, važni sportski rezultati, ali istovremeno je riječ i o neizmjernom osobnom zadovoljstvu. Ne zanimaju me mali uspjesi; odličan prolaz u jednom zavoju ili na pola brzinskog ispita. Želim sastaviti sve zavoje u cjelovit brzinski ispit i zatim takve brzinske ispite povezati u izvrstan rally. Tek tada mogu reći da sam zadovoljan. Još je bolje ako do pobjede dođem nakon velike borbe. Kada odlučuju sekunde, onda si u rallyju ponekad sretan i zadovoljan i drugim mjestom", rekao je Aleks Humar, koji se automobilizmom bavi od 1995. godine.

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Video sadržaj

You have no rights to post comments