Prodan spremno dočekuje novu europsku sezonu

Objavljeno u: 18/02/2015 - 18:07 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Bliži se početak još jedne automobilističke sezone u Viliamovoj karijeri u kojoj će ovaj mladi Buzetski automobilist po treću godinu zaredom ponosno predstavljati hrvatsku trobojnicu diljem europskih brzinaca u sklopu renomiranog europskog „Mitropa“ rally kupa.

"Nakon što smo u svom premijernom izlasku na europsku scenu 2013. godine po prvi puta u povijesti donijeli naslov pojednika Mitropa rally kupa u Hrvatsku te prošlogodišnjeg nešto lošijeg nastupa, ove sezone želimo maksimalno spremni ući u sezonu kako bi bili u samom krugu favorita za vrh poretka. Nakon trogodišnje vrlo uspješne suradnje sa slovenskim tunerom „Oktan Šport“, ove sezone odlučili smo se za promjenu te uz podršku druge slovenske kuće „OPV šport“ spremamo novi automobil, Peugeot 208 R2, sličnih karakteristika kao naš prošlogodišnji automobil", rekao je Prodan.

Planovi za 2015. su kompletni „Mitropa rally kup“, koji uključuje natjecanja u Austriji, Hrvatskoj, Sloveniji, Italiji te Njemačkoj, a prvi nastup je na austrijskom Rebenland rallyju krajem ožujka. Do tada ekipa sprema nekoliko testiranja kako bi potpuno spremni dočekali prvi nastup, a kao i prethodnih godina, sa desnog sjedala uspješno će „dirigirati“ Viliamov dugogodišnji suvozač Zdravko Draženović.

Pripreme su u tijeku, a kako će izgledati njihov novi francuski „Lav“ možete vidjeti u slici u prilogu.

Autosport.hr će tijekom 2015. pratiti nastupe posade Prodan - Draženović u njihovim nacionalnim i europskim rally avanturama.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments