Video: Pripreme posade Hrubi - Puzić za Kumrovec

Objavljeno u: 04/03/2015 - 12:36 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Prvo rally natjecanje nove sezone prvenstva Hrvatske sve je bliže. Četvrto izdanje Rallyja Kumrovec održava se 10. i 11. travnja, dakle za nešto više od mjesec dana. Sasvim dovoljno vremena za kvalitetne pripreme, ako se istih prihvatite odmah.

Posada AKK Sveta Nedelja, Luka Hrubi i suvozač Filip Puzić, odradila je prvo (ako smo dobro razumjeli) isprobavanje Peugeota 106 Rallye uoči nove sezone. Testiranje očito nije proteklo daleko od očiju javnosti, obzirom na brojne gledatelje i navijače.

Stručne analize okupljenih, je li, stručnjaka kažu da automobil ima odličan usis, bit će zbog novog fergajzlera (nova komponenta, ove godine homologirana od strane FIA-e).

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

Video sadržaj

You have no rights to post comments