Rallyjaška legenda u Kumrovcu

Objavljeno u: 10/03/2015 - 12:10 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Organizatori prvog rallyja nove sezone prvenstva Hrvatske objavili su vijest koja će u Kumrovec privući još više zaljubljenika u rally.

Među prijavljenim posadama, koje će za točno mjesec dana juriti stazama oko Kumrovca, su i Mađari Laszlo Jedloczky i suvozačica Melinda Hubicska. Ovaj dvojac nastupa u automobilu koji je svojedobno bio jedna od zvijezda svjetskog prvenstva, a danas nastupa na regionalnim i nacionalnim rallyjima diljem Europe. Riječ je o Subaru Imprezi u radikalnoj WRC specifikaciji.

Rally u Kumrovcu započinje 10. travnja.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments