Vodiči, karte i atraktivne lokacije Rallyja Kumrovec

Objavljeno u: 11/03/2015 - 20:09 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Organizatori prvog rallyja nove sezone, Auto klub Delta Sport iz Zagreba, objavili su nove pojedinosti vezane uz 4. Rally Kumrovec.

Točnije, na službenoj web stranici rallyja objavljene su pregledne i informativne karte, fotografije i opisi ključnih podataka i lokacija neophodnih natjecateljima i gledateljima.

Ako ste do sada navikli na rallyje putovati po načelu "idemo, pa što bude", vrijeme je da, barem kada je ovaj rally u pitanju, zaboravite tu naviku, jer su u objavljenim dokumentima dostupne sve informacije koje vam kao natjecatelju ili gledatelju mogu zatrebati.

Dokumente možete preuzeti na sljedećim linkovima:

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments