Još jedna atrakcija na Rallyju Kumrovec foto: Rallyfotok.hu

Još jedna atrakcija na Rallyju Kumrovec

Objavljeno u: 13/03/2015 - 20:33 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
O dolasku mađarske posade u atraktivnoj Subaru Imprezi WRC već smo pisali, a organizatori prvog rallyja ovogodišnje sezone Prvenstva Hrvatske danas su objavili još jednu dobru vijest.

Rally Kumrovec će očito pohoditi prilično impresivan kontingent mađarskih rallyjaša. Među posadama koje će za manje od mjesec dana juriti zagorskim puteljcima je i mađarski dvojac Antal Kovacs - Gergo Istovics u trenutno najboljem automobilu u R5 razredu, Ford Fiesti R5.

Dobrim vijestima iz Kumrovca ovdje nije kraj - Auto klub Delta Sport najavio je nove zanimljivosti, ali o tome više u sljedećih nekoliko dana.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments