Video: Rally Kumrovec uživo na Kreator TV

Objavljeno u: 19/03/2015 - 13:43 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Pripreme za 4. Rally Kumrovec 2015. bliže se kraju. Objavljen je rally vodič, koji je dostupan na službenim stranicama http://www.rally-kumrovec.com, u Hrvatskom zagorju postavljeni su promotivni plakati, a ovog je tjedna dogovorena suradnja s televizijskom kućom Kreator TV. Uz promotivne aktivnosti uoči Rallya Kumrovec i reportaže koja će se emitirati nakon utrke, Kreator TV će prenositi prolog Terme Tuhelj u petak, 10. travnja od 18 sati.

„Htjeli smo od utrke napraviti još veći spektakl nego dosadašnjih godina. Stoga smo uveli prolog, tzv. Super special stage, koji će se voziti u noćnim uvjetima ispred samog hotelsko-bazenskog kompleksa Terme Tuhelj. Upravo će taj dio utrke zahvaljujući našem partneru Kreator TV-u biti dostupan u televizijskom prijenosu i putem internetskog streaminga“, rekao je predsjednik kluba organizatora AK Delta Sport Edin-Dino Deljkić i dodao: „Svi naši vozači, svih disciplina, ne samo rallya, su matadori koji zaslužuju medijsku pažnju. Mi ćemo im u suradnji s Kreator TV-om ove godine omogućiti dodatnu pažnju. Nadamo se da će i drugi klubovi krenuti našim stopama i da će dobru organizaciju nadograditi promotivnim aktivnostima, kao logičnim slijedom događanja koja organiziraju“.

„U ovom trenutku za utrku je putem prijava i online predprijava najavljen nastup 55 posada iz Hrvatske i još četiri zemlje - Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije, Austrije i Mađarske. Očekujemo da će ta brojka do zaključenja procesa prijavljivanja dodatno porasti. Prijavljeni automobili su vrlo atraktivni, između ostalog po jedno vozilo klasa R5 i WRC, devet Mitsubishi Lancera raznih evolucija, jedan Subaru“, izjavio je direktor rallya Željko Štefanić.

Specifičnost ovogodišnjeg Rallya Kumrovec je kompaktnost, smatra predsjednik AK Delta Sport Edin-Dino Deljkić: „Cijelo natjecanje će se odvijati u samom mjestu Kumrovec. Gledatelji koji stignu i parkiraju svoje vozilo moći će u samo pet minuta hoda obići servisno parkiralište, startno-ciljni prostor i brzinske ispite“.

Rally Kumrovec počinje u petak, 10. travnja prologom na parkiralištu Termi Tuhelj. U subotu, 11. travnja vozit će se preostala četiri brzinska ispita u Kumrovcu i njegovoj neposrednoj okolici.

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Video sadržaj

You have no rights to post comments