Promocija Rallyja Kumrovec u Westgateu

Objavljeno u: 30/03/2015 - 13:36 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
U tjednu prije utrke Rally Kumrovec imat će promociju u trgovačkom centru West Gate. Tijekom tri dana, od 02. do 04. travnja, posjetitelji će moći vidjeti izložene trkaće automobile, sudjelovati u nagradnoj igri, a djeca će se moći samostalno provozati u automobilima primjerenim svojem uzrastu ili se okušati u vožnju utrka na Playstationu. Uz sve to, posjetitelje očekuju i promotivno-edukativni materijali, a od članova AK Delta Sport moći će doznati sve o tome kako se aktivno uključiti u automobilizam te primjerice postati sudac ili vozač.

Posebno zanimljiva trebala bi biti nagradna igra, čiji će dnevni pobjednici zaraditi pravu adrenalinsku poslasticu - vožnju u trkaćem automobilu po brzinskom ispitu Terme Tuhelj u petak, 10. travnja u večernjim satima. Automobilom će upravljati ponajbolji vozači koji se natječu u Prvenstvu Hrvatske, a pobjednici nagradne igre barem će nakratko iskusiti ugođaj suvozačkog sjedala. No, da bi izborili nagradu, posjetitelji promocije u West Gateu morat će pokazati zavidno upravljačko umijeće na umanjenoj verziji brzinca Terme Tuhelj. O svemu će ih pobliže na licu mjesta upoznati ljubazno osoblje AK Delta Sport.

Rally Kumrovec počinje prologom na parkiralištu Termi Tuhelj u petak, 10. travnja, a završava dan kasnije kada su u Kumrovcu i okolici na rasporedu još četiri brzinska ispita. Najavljen je nastup gotovo 60 posada iz pet zemalja, a utrka će se bodovati za Prvenstvo Hrvatske, Prvenstvo Sjeverne lige i Rally Challenge.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

Video sadržaj

You have no rights to post comments