Promocija Rallyja Kumrovec u Westgateu

Objavljeno u: 30/03/2015 - 13:36 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
U tjednu prije utrke Rally Kumrovec imat će promociju u trgovačkom centru West Gate. Tijekom tri dana, od 02. do 04. travnja, posjetitelji će moći vidjeti izložene trkaće automobile, sudjelovati u nagradnoj igri, a djeca će se moći samostalno provozati u automobilima primjerenim svojem uzrastu ili se okušati u vožnju utrka na Playstationu. Uz sve to, posjetitelje očekuju i promotivno-edukativni materijali, a od članova AK Delta Sport moći će doznati sve o tome kako se aktivno uključiti u automobilizam te primjerice postati sudac ili vozač.

Posebno zanimljiva trebala bi biti nagradna igra, čiji će dnevni pobjednici zaraditi pravu adrenalinsku poslasticu - vožnju u trkaćem automobilu po brzinskom ispitu Terme Tuhelj u petak, 10. travnja u večernjim satima. Automobilom će upravljati ponajbolji vozači koji se natječu u Prvenstvu Hrvatske, a pobjednici nagradne igre barem će nakratko iskusiti ugođaj suvozačkog sjedala. No, da bi izborili nagradu, posjetitelji promocije u West Gateu morat će pokazati zavidno upravljačko umijeće na umanjenoj verziji brzinca Terme Tuhelj. O svemu će ih pobliže na licu mjesta upoznati ljubazno osoblje AK Delta Sport.

Rally Kumrovec počinje prologom na parkiralištu Termi Tuhelj u petak, 10. travnja, a završava dan kasnije kada su u Kumrovcu i okolici na rasporedu još četiri brzinska ispita. Najavljen je nastup gotovo 60 posada iz pet zemalja, a utrka će se bodovati za Prvenstvo Hrvatske, Prvenstvo Sjeverne lige i Rally Challenge.

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Video sadržaj

You have no rights to post comments