Jemrić Rally Team, najava nove sezone

Objavljeno u: 07/04/2015 - 22:22 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Jemrić Rally Team i u ovu rally sezonu ulazi vrlo skromno, ali i vrlo ambiciozno.

Rally posada Branko Jemrić – Marko Stiperski (AK AD Astra i AK Opatija motorsport) i ove godine nastupiti će u svojoj Škodi Fabiji RS nadajući se što boljim rezultatima u grupi S bodovanoj za prvenstvo Hrvatske.

"U sezonu ulazimo s puno elana i entuzijazma, možda čak više nego ikad do sad. Započinjemo ovaj vikend relijem u Kumrovcu i veseli nas što se taj reli vratio u naš kalendar. Tvrtka ''Doking'' nam je i ove godine ukazala povjerenje svojim pokroviteljstvom tima i ovim putem im se zahvaljujemo na ovogodišnjoj suradnji. Našu Fabiju pripremaju tvrke ''M.C. Jaković'' i ''Auto Invest'' i sezonu započinjemo sa malo unaprijeđenim autom u odnosu na lanjsku sezonu, a kroz godinu ćemo auto unaprijeđivati koliko financije budu dozvoljavale."

Najviše nas vesele naši navijači i ljubitelji relija, koji će ovog vikenda sigurno u velikom broju doći u Kumrovec dati podršku svim natjecateljima" – izjavio je Jemrić.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments