Jemrić Rally Team, najava nove sezone

Objavljeno u: 07/04/2015 - 22:22 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Jemrić Rally Team i u ovu rally sezonu ulazi vrlo skromno, ali i vrlo ambiciozno.

Rally posada Branko Jemrić – Marko Stiperski (AK AD Astra i AK Opatija motorsport) i ove godine nastupiti će u svojoj Škodi Fabiji RS nadajući se što boljim rezultatima u grupi S bodovanoj za prvenstvo Hrvatske.

"U sezonu ulazimo s puno elana i entuzijazma, možda čak više nego ikad do sad. Započinjemo ovaj vikend relijem u Kumrovcu i veseli nas što se taj reli vratio u naš kalendar. Tvrtka ''Doking'' nam je i ove godine ukazala povjerenje svojim pokroviteljstvom tima i ovim putem im se zahvaljujemo na ovogodišnjoj suradnji. Našu Fabiju pripremaju tvrke ''M.C. Jaković'' i ''Auto Invest'' i sezonu započinjemo sa malo unaprijeđenim autom u odnosu na lanjsku sezonu, a kroz godinu ćemo auto unaprijeđivati koliko financije budu dozvoljavale."

Najviše nas vesele naši navijači i ljubitelji relija, koji će ovog vikenda sigurno u velikom broju doći u Kumrovec dati podršku svim natjecateljima" – izjavio je Jemrić.

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments