48 posada na Rallyju Kumrovec

Objavljeno u: 07/04/2015 - 23:17 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Četvrto izdanje Rallyja Kumrovec održava se ovog vikenda u, pogađate, Kumrovcu, na tamošnjim zahtjevnim i razigranim brzinskim ispitima. Organizator, Auto klub Delta Sport iz Zagreba, potvrdio je listu prijava, koja za ovu godinu sadrži ukupno 48 posada.

Posade pristižu iz četiri europske zemlje (Hrvatska, Slovenija, Mađarska i Austrija) premda su nam neka od prezimena sumnjivo u sukobu sa zastavama na listi. Doduše, licence su licence i svaka od prijavljenih posada predstavlja zemlju pod čijom zastavom nastupa.

Listu prijavljenih predvode Danijel Šaškin i Damir Bruner u Mitsubishi Lanceru Evo X. Startni broj 2 imaju Mađari Antal Kovacs i Gergo Istovics u Ford Fiesti R5, a iza broja 3 "kriju" se aktualni prvaci Hrvatske, Juraj Šebalj i Toni Klinc u Mitsubishi Lanceru Evo IX. Atraktivnih automobila i posada sposobnih za vrhunske vožnje neće nedostajati, a kako će se prijavljeni snaći u borbi s ispitima u okolici Kumrovca doznat ćemo već ovog vikenda.

Lista prijava, u PDF obliku, nalazi se iza ovog linka.

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments