48 posada na Rallyju Kumrovec

Objavljeno u: 07/04/2015 - 23:17 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Četvrto izdanje Rallyja Kumrovec održava se ovog vikenda u, pogađate, Kumrovcu, na tamošnjim zahtjevnim i razigranim brzinskim ispitima. Organizator, Auto klub Delta Sport iz Zagreba, potvrdio je listu prijava, koja za ovu godinu sadrži ukupno 48 posada.

Posade pristižu iz četiri europske zemlje (Hrvatska, Slovenija, Mađarska i Austrija) premda su nam neka od prezimena sumnjivo u sukobu sa zastavama na listi. Doduše, licence su licence i svaka od prijavljenih posada predstavlja zemlju pod čijom zastavom nastupa.

Listu prijavljenih predvode Danijel Šaškin i Damir Bruner u Mitsubishi Lanceru Evo X. Startni broj 2 imaju Mađari Antal Kovacs i Gergo Istovics u Ford Fiesti R5, a iza broja 3 "kriju" se aktualni prvaci Hrvatske, Juraj Šebalj i Toni Klinc u Mitsubishi Lanceru Evo IX. Atraktivnih automobila i posada sposobnih za vrhunske vožnje neće nedostajati, a kako će se prijavljeni snaći u borbi s ispitima u okolici Kumrovca doznat ćemo već ovog vikenda.

Lista prijava, u PDF obliku, nalazi se iza ovog linka.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments