Szilagyju prvi rally nove sezone

Po četvrti put rally posade koje se bore za bodove u Prvenstvu Hrvatske suočile su se s brzinskim ispitima Rallyja Kumrovec. Natjecanje je održano danas u okolici Kumrovca u organizaciji Auto kluba Delta Sport iz Zagreba. Rallyju je "pristupilo" 40 posada, a do cilja je stiglo njih 32. Jučer su u Kumrovcu održana dva izdvojena brzinska ispita, tzv. prologa, koji su posebno bodovani i nagrađeni, ali nisu dio "pravog" rallyja.

U današnjem je natjecanju najbrža bila posada Janos Szilagyi - Botond Csanyi u Mitsubishi Lanceru. Iskusni Mađari dobro su poznati domaćoj rally publici, a u Kumrovcu su imali izvrsne konkurente u Danijelu Šaškinu i Damiru Bruneru. Naposlijetku je ove dvije posade dijelila samo 5,1 sekunda. Treće mjesto u Kumrovcu pripalo je veteranu (valjda ga smijemo tako titulirati?) Nenadu Lončariću sa suvozačem Tomislavom Pazmanom - za pobjednicima su zakasnili 1 minutu i 31 sekundu.

Jedni od glavnih favorita, aktualni prvaci Juraj Šebalj i Toni Klinc isključeni su iz natjecanja zbog "promašene" vremenske kontrole.

You have no rights to post comments