Szilagyju prvi rally nove sezone

Objavljeno u: 11/04/2015 - 20:21 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Po četvrti put rally posade koje se bore za bodove u Prvenstvu Hrvatske suočile su se s brzinskim ispitima Rallyja Kumrovec. Natjecanje je održano danas u okolici Kumrovca u organizaciji Auto kluba Delta Sport iz Zagreba. Rallyju je "pristupilo" 40 posada, a do cilja je stiglo njih 32. Jučer su u Kumrovcu održana dva izdvojena brzinska ispita, tzv. prologa, koji su posebno bodovani i nagrađeni, ali nisu dio "pravog" rallyja.

U današnjem je natjecanju najbrža bila posada Janos Szilagyi - Botond Csanyi u Mitsubishi Lanceru. Iskusni Mađari dobro su poznati domaćoj rally publici, a u Kumrovcu su imali izvrsne konkurente u Danijelu Šaškinu i Damiru Bruneru. Naposlijetku je ove dvije posade dijelila samo 5,1 sekunda. Treće mjesto u Kumrovcu pripalo je veteranu (valjda ga smijemo tako titulirati?) Nenadu Lončariću sa suvozačem Tomislavom Pazmanom - za pobjednicima su zakasnili 1 minutu i 31 sekundu.

Jedni od glavnih favorita, aktualni prvaci Juraj Šebalj i Toni Klinc isključeni su iz natjecanja zbog "promašene" vremenske kontrole.

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments