Szilagyju prvi rally nove sezone

Objavljeno u: 11/04/2015 - 20:21 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Po četvrti put rally posade koje se bore za bodove u Prvenstvu Hrvatske suočile su se s brzinskim ispitima Rallyja Kumrovec. Natjecanje je održano danas u okolici Kumrovca u organizaciji Auto kluba Delta Sport iz Zagreba. Rallyju je "pristupilo" 40 posada, a do cilja je stiglo njih 32. Jučer su u Kumrovcu održana dva izdvojena brzinska ispita, tzv. prologa, koji su posebno bodovani i nagrađeni, ali nisu dio "pravog" rallyja.

U današnjem je natjecanju najbrža bila posada Janos Szilagyi - Botond Csanyi u Mitsubishi Lanceru. Iskusni Mađari dobro su poznati domaćoj rally publici, a u Kumrovcu su imali izvrsne konkurente u Danijelu Šaškinu i Damiru Bruneru. Naposlijetku je ove dvije posade dijelila samo 5,1 sekunda. Treće mjesto u Kumrovcu pripalo je veteranu (valjda ga smijemo tako titulirati?) Nenadu Lončariću sa suvozačem Tomislavom Pazmanom - za pobjednicima su zakasnili 1 minutu i 31 sekundu.

Jedni od glavnih favorita, aktualni prvaci Juraj Šebalj i Toni Klinc isključeni su iz natjecanja zbog "promašene" vremenske kontrole.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments