Jemrić Rally Team: "Zadovoljstvo nakon Kumrovca"

Objavljeno u: 17/04/2015 - 15:18 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Nakon par dana iza relija u Kumrovcu, kad su se prvi dojmovi malo slegli, zadovoljstvo se ne skida s lica članova JRT-a. Posada Branko Jemrić (Ak AdAstra) i Marko Stiperski (Ak Opatija motorsport) na "4. rally Kumrovec" osvojili su 2. mjesto u klasi i 9. mjesto ukupnog poretka u vrlo jakoj i brojnoj konkurenciji.

Zadovoljstvo Jemrić ne krije ni u svojoj izjavi: "Izuzetno smo zadovoljni (pritom mislim na suvozača i sebe) svojim nastupom u Kumrovcu. Zaključili smo da smo mogli biti još brži i više rangirani, ali u ovom trenutku to je bio maksimum. Možda će zvučati kontradiktorno, ali iako smo imali tehničke probleme s našom Fabijom (izgubivši preko minutu vremena), izuzetno smo zadovoljni sa autom koji se pokazao kao više nego odličan. Probleme ćemo vrlo lako riješiti do sljedećeg relija i pokušati još neke stvari unaprijediti. Sunčano vrijeme u Kumrovcu nas je poslužilo i, kao što smo najavili, puno publike i navijača nam je dalo dodatni motiv da pokažemo sve svoje umijeće."

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments