Jemrić Rally Team: "Zadovoljstvo nakon Kumrovca"

Objavljeno u: 17/04/2015 - 15:18 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Nakon par dana iza relija u Kumrovcu, kad su se prvi dojmovi malo slegli, zadovoljstvo se ne skida s lica članova JRT-a. Posada Branko Jemrić (Ak AdAstra) i Marko Stiperski (Ak Opatija motorsport) na "4. rally Kumrovec" osvojili su 2. mjesto u klasi i 9. mjesto ukupnog poretka u vrlo jakoj i brojnoj konkurenciji.

Zadovoljstvo Jemrić ne krije ni u svojoj izjavi: "Izuzetno smo zadovoljni (pritom mislim na suvozača i sebe) svojim nastupom u Kumrovcu. Zaključili smo da smo mogli biti još brži i više rangirani, ali u ovom trenutku to je bio maksimum. Možda će zvučati kontradiktorno, ali iako smo imali tehničke probleme s našom Fabijom (izgubivši preko minutu vremena), izuzetno smo zadovoljni sa autom koji se pokazao kao više nego odličan. Probleme ćemo vrlo lako riješiti do sljedećeg relija i pokušati još neke stvari unaprijediti. Sunčano vrijeme u Kumrovcu nas je poslužilo i, kao što smo najavili, puno publike i navijača nam je dalo dodatni motiv da pokažemo sve svoje umijeće."

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments