Video: Ladas in Climb Attack, konačno objavljen

Objavljeno u: 21/04/2015 - 20:32 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Lada 2105, automobil koji velika većina ljubitelja automobilizma neće izdvojiti kao posebno upečatljivo sportsko vozilo. Rusko prijevozno sredstvo uzbudljivo je baš poput svog imena; 2105 - automobil sa četiri kotača, volanom i sjedalima, ništa posebno. Osim ako niste naoružani nepresušnim entuzijazmom i opremom potrebnom za pretvaranje Dosadne Lade u superultrajurilicu čije stražnjepogonaške bravure bez problema mogu posramiti znatno razvikanije marke. Štoviše, ako je vjerovati video zapisu u prilogu, čak i obična, lagano zapuštena Lada 2105 predstavlja učinkovito i zabavno prometalo, ako ste spremni dovoljno dugo i predano držati nogu na pedali gasa.

U Hrvatskoj krivnju za popularnost Lade 2105 snosi poznata automobilistička obitelj Škalić. Okupljeni pod sve poznatijim imenom Krelman Racin Team već nekoliko sezona nastupaju na brdskim i rally natjecanjima, a njihov najnoviji podvig je upravo video koji prenosimo. Nastao u produkciji "Škalić Production" studija, video donosi bitku svih bitaka, dvoboj cestovne Lade i trkaćeg monstruma. Pravila dvoboja su, očito, prilično slobodna, a tko je pobijedio nećemo otkriti.

Vjerujemo da će nakon ovog videa cijena (iz)rabljenih Lada 2105 na hrvatskom tržištu automobila drastično porasti.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

Video sadržaj

You have no rights to post comments