Video: Ladas in Climb Attack, konačno objavljen

Objavljeno u: 21/04/2015 - 20:32 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Lada 2105, automobil koji velika većina ljubitelja automobilizma neće izdvojiti kao posebno upečatljivo sportsko vozilo. Rusko prijevozno sredstvo uzbudljivo je baš poput svog imena; 2105 - automobil sa četiri kotača, volanom i sjedalima, ništa posebno. Osim ako niste naoružani nepresušnim entuzijazmom i opremom potrebnom za pretvaranje Dosadne Lade u superultrajurilicu čije stražnjepogonaške bravure bez problema mogu posramiti znatno razvikanije marke. Štoviše, ako je vjerovati video zapisu u prilogu, čak i obična, lagano zapuštena Lada 2105 predstavlja učinkovito i zabavno prometalo, ako ste spremni dovoljno dugo i predano držati nogu na pedali gasa.

U Hrvatskoj krivnju za popularnost Lade 2105 snosi poznata automobilistička obitelj Škalić. Okupljeni pod sve poznatijim imenom Krelman Racin Team već nekoliko sezona nastupaju na brdskim i rally natjecanjima, a njihov najnoviji podvig je upravo video koji prenosimo. Nastao u produkciji "Škalić Production" studija, video donosi bitku svih bitaka, dvoboj cestovne Lade i trkaćeg monstruma. Pravila dvoboja su, očito, prilično slobodna, a tko je pobijedio nećemo otkriti.

Vjerujemo da će nakon ovog videa cijena (iz)rabljenih Lada 2105 na hrvatskom tržištu automobila drastično porasti.

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Video sadržaj

You have no rights to post comments