Prodan: "Želimo oduševiti domaću publiku u Opatiji"

Objavljeno u: 29/04/2015 - 23:23 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Nakon dvije austrijske postaje Mitropa rally kupa na redu je Hrvatska, nakon više od dvadeset godina „Mitropa“ opet u Lijepoj Našoj i to u turističkom biseru Jadrana, Opatiji. Na listi prijava nalazi se 57 posada iz osam europskih zemalja od čega 25 posada koje se natječu u Mitropa rally kupu garancija su pravog oktanskog uzbuđenja tijekom prvomajskog vikenda. Brzinski ispiti identični kao i prošle godine, u petak dva prolaska brzincima „Permani“, a u subotu također po dva prolaska brzinskim ispitima „Brest“, „Račja Vas“ i „Mune“.

Viliam Prodan:
Nakon dva austrijska nastupa, onog vrlo dobrog na Rebenlandu te problemima okovanog Lavanttala, pred nama je domaći nastup u Opatiji, u jednu ruku prednost u drugu ruku veliki pritisak, no nadamo se da će nas ovoga puta problemi zaobići te se u najboljem svjetlu predstaviti domaćoj publici na dobro znanim brzinskim ispitima obroncima Ćićarije te Opatijskim zaleđem. U Opatiju dolazimo na trećem mjestu u ukupnom poretku Mitropa rally kupa te je na nama da to i opravdamo pred Našim ljudima u Našem kraju, a da neće biti jednostavno garantira brojna lista prijava s jakim imenima iz osam Europskih zemalja. Problem s kočionim sistemom koji nas je pratio na Lavanttal rally-u je riješen, ekipa i auto su spremni, Mi također spremni te s nestrpljenjem čekamo na start u petak.
Ovim putem pozivamo sve ljubitelje oktana, automobila i sporta općenito da posjete Opatiju tijekom ovih praznika te da uživaju u vrhunskim automobilima i vrhunskim pilotima.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments