Prodan: "Želimo oduševiti domaću publiku u Opatiji"

Objavljeno u: 29/04/2015 - 23:23 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Nakon dvije austrijske postaje Mitropa rally kupa na redu je Hrvatska, nakon više od dvadeset godina „Mitropa“ opet u Lijepoj Našoj i to u turističkom biseru Jadrana, Opatiji. Na listi prijava nalazi se 57 posada iz osam europskih zemalja od čega 25 posada koje se natječu u Mitropa rally kupu garancija su pravog oktanskog uzbuđenja tijekom prvomajskog vikenda. Brzinski ispiti identični kao i prošle godine, u petak dva prolaska brzincima „Permani“, a u subotu također po dva prolaska brzinskim ispitima „Brest“, „Račja Vas“ i „Mune“.

Viliam Prodan:
Nakon dva austrijska nastupa, onog vrlo dobrog na Rebenlandu te problemima okovanog Lavanttala, pred nama je domaći nastup u Opatiji, u jednu ruku prednost u drugu ruku veliki pritisak, no nadamo se da će nas ovoga puta problemi zaobići te se u najboljem svjetlu predstaviti domaćoj publici na dobro znanim brzinskim ispitima obroncima Ćićarije te Opatijskim zaleđem. U Opatiju dolazimo na trećem mjestu u ukupnom poretku Mitropa rally kupa te je na nama da to i opravdamo pred Našim ljudima u Našem kraju, a da neće biti jednostavno garantira brojna lista prijava s jakim imenima iz osam Europskih zemalja. Problem s kočionim sistemom koji nas je pratio na Lavanttal rally-u je riješen, ekipa i auto su spremni, Mi također spremni te s nestrpljenjem čekamo na start u petak.
Ovim putem pozivamo sve ljubitelje oktana, automobila i sporta općenito da posjete Opatiju tijekom ovih praznika te da uživaju u vrhunskim automobilima i vrhunskim pilotima.

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments