Foto: Rally Opatija u izvedbi Auto škole Remetinec

Objavljeno u: 04/05/2015 - 20:49 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
"Evo ponešto slika iz Opatije" glasila je kratka poruka u prilogu debele elektronske omotnice, koju je naš elektronski poštar jedva nagurao u naš elektronski poštanski sandučić. Nekome tko samo povremeno okine poneku fotku ili dvije, "ponešto" bi značilo možda pet ili deset, najviše dvadeset fotografija, jer kome treba više. U slučaju Auto škole Remetinec, Andreje Rastowsky i Siniše Pšeničnika, "ponešto" znači barem 160. U slučaju galerije u prilogu, 160 i još "poneka" fotografija doputovale su u naš inbox, odakle smo ih proslijedili u ovaj članak.

Uživajte u još jednom vrsnom foto osvrtu ovih poznatih entuzijasta. Tema ovog rada je 24. Rally Opatija, a kako su ga doživjeli Andreja, Siniša i njihovi objektivi možete vidjeti u nastavku. "Remetinci", hvala na ustupljenim materijalima.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...