Video: Prodan - Draženović na Rallyju Opatija

Objavljeno u: 14/05/2015 - 22:31 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Ovo nije samo još jedan rally video, snimljen pored staze ili iz automobila. U ovom videu naši vrsni rallyjaši i sudionici ovogodišnjeg Mitropa Rally Cupa, Viliam Prodan i Zdravko Draženović, nas vode kroz svoj sudjelovanje na nedavno održanom Rallyju Opatija, korak po korak, kilometar po kilometar, ispit po ispit.

Rally je mnogo MNOGO više od same vožnje, iako je u ovom videu vožnja i dalje glavni motiv. Putovanja, hoteli, treninzi, rad na automobilu i suradnja s mehaničarima, mediji dio su posla koji, pored vožnje, vozači i suvozači moraju obaviti na većini rallyja.

Uživajte u nastupu Prodana i Draženovića i pridružite se brojnim navijačima ovog dinamičnog dvojca. Usput, pitanje Viliamu je li stil vožnje sa "zasukanim" rukavima posudio od legendarnog Francoisa Delecoura?

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Video sadržaj

You have no rights to post comments