Video: Prodan - Draženović na Rallyju Opatija

Objavljeno u: 14/05/2015 - 22:31 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Ovo nije samo još jedan rally video, snimljen pored staze ili iz automobila. U ovom videu naši vrsni rallyjaši i sudionici ovogodišnjeg Mitropa Rally Cupa, Viliam Prodan i Zdravko Draženović, nas vode kroz svoj sudjelovanje na nedavno održanom Rallyju Opatija, korak po korak, kilometar po kilometar, ispit po ispit.

Rally je mnogo MNOGO više od same vožnje, iako je u ovom videu vožnja i dalje glavni motiv. Putovanja, hoteli, treninzi, rad na automobilu i suradnja s mehaničarima, mediji dio su posla koji, pored vožnje, vozači i suvozači moraju obaviti na većini rallyja.

Uživajte u nastupu Prodana i Draženovića i pridružite se brojnim navijačima ovog dinamičnog dvojca. Usput, pitanje Viliamu je li stil vožnje sa "zasukanim" rukavima posudio od legendarnog Francoisa Delecoura?

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

Video sadržaj

You have no rights to post comments