15 hrvatskih posada na Rallyju Velenje

15 hrvatskih posada na Rallyju Velenje foto: Auto škola Remetinec
Predstojećeg vikenda u susjednoj Sloveniji održat će se jubilarno 30. izdanje Rallyja Velenje, natjecanja koje se ove godine boduje za čitav niz prvenstava, među kojima je i državno Prvenstvo Hrvatske. Na natjecanju će nastupiti 15 hrvatskih posada, predvođenih aktualnim prvacima, Jurjem Šebaljem i Tonijem Klincom, a na listi prijava je više od 80 posada iz Slovenije, Hrvatske i zemalja regije, obzirom da se rally između ostalog boduje i za Mitropa kup te CEZ.

Rally u Velenju i okolici započinje u petak, 29. svibnja, prologom u TRC Jezero s početkom u 19 sati, a dan kasnije, u subotu 30. svibnja na programu je pravi izazov za nastupajuće posade - petnaest brzinskih ispita; prvi počinje u 7 sati i 37 minuta, a cilj natjecanja zakazan je za 20 sati i 59 minuta.

Organizator rallyja objavio je vodič za gledatelje, u kojemu je i lista prijava te ostale korisne informacije. Ako ste u potrazi za oktanskim doživljajima predstojećeg vikenda, ne zaboravite osobnu iskaznicu i put pod noge u Sloveniju.

You have no rights to post comments