15 hrvatskih posada na Rallyju Velenje foto: Auto škola Remetinec

15 hrvatskih posada na Rallyju Velenje

Objavljeno u: 26/05/2015 - 12:30 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Predstojećeg vikenda u susjednoj Sloveniji održat će se jubilarno 30. izdanje Rallyja Velenje, natjecanja koje se ove godine boduje za čitav niz prvenstava, među kojima je i državno Prvenstvo Hrvatske. Na natjecanju će nastupiti 15 hrvatskih posada, predvođenih aktualnim prvacima, Jurjem Šebaljem i Tonijem Klincom, a na listi prijava je više od 80 posada iz Slovenije, Hrvatske i zemalja regije, obzirom da se rally između ostalog boduje i za Mitropa kup te CEZ.

Rally u Velenju i okolici započinje u petak, 29. svibnja, prologom u TRC Jezero s početkom u 19 sati, a dan kasnije, u subotu 30. svibnja na programu je pravi izazov za nastupajuće posade - petnaest brzinskih ispita; prvi počinje u 7 sati i 37 minuta, a cilj natjecanja zakazan je za 20 sati i 59 minuta.

Organizator rallyja objavio je vodič za gledatelje, u kojemu je i lista prijava te ostale korisne informacije. Ako ste u potrazi za oktanskim doživljajima predstojećeg vikenda, ne zaboravite osobnu iskaznicu i put pod noge u Sloveniju.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments