Foto: Andrea Rastowsky, Siniša Pšeničnik i 41. Ina Delta Rally

Objavljeno u: 14/09/2015 - 22:29 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Nakon Patricije Fiolić i njenih foto osvrta na 41. Ina Delta Rally, sada su na redu fotografije koje potpisuju... da, upravo oni. Nekim čudom nisu otputovali u Australiju ili u Novu Goricu, već su svoju nezasitnu potrebu za rally uzbuđenjima potražili u okolici Zagreba.

Oni su Andrea Rastowsky i Siniša Pšeničnik, njihovo oružje su foto i video kamere, a rezultat još jednog fotografsko-rallyjaškog izleta možete proučiti u prilogu.

Više od, pazite sad, 360 fotografija uredno su spakirali u komprimiranu datoteku, objesili je o rame virtualnom poštaru i poslali ga na našu adresu. Svih 360 i nešto sitno fotki je u nastavku - uživajte.

Andreji i Siniši hvala na ustupljenim materijalima!

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...