Foto: Croatia Rally 2015 i Auto škola Remetinec

Objavljeno u: 07/10/2015 - 14:00 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Remetinec je mjesto koje veći dio građana Hrvatske poznaje po ustanovi za smještaj nekih od najvećih uspješnika naše novije povijesti, no u rally (polu)svijetu, Remetinec se spominje u sasvim drukčijem kontekstu. Andrea Rastowsky i Siniša Pšeničnik nisu dopustili svojim fotoaparatima da se ohlade niti odmore od prethodnih obaveza, jer je prošlog vikenda na rasporedu bio Croatia Rally. A gdje su rally automobili, tu su i Andrea i Siniša.

Više od 300 fotografija pronašlo je put iz njihovih fotoaparata do naših stranica - ako (ni)ste bili na Croatiji i zanima vas kako su ovaj rally doživjeli naši "remetinci", pogledajte galeriju u prilogu. Andreji i Siniši zahvaljujemo na ustupljenim materijalima.


{myFlickr}feed=photoset, photoset_id=72157657290099373, layout=justified, per_page=420, gallery=fancybox2{/myFlickr}

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments