Foto: Rally Poreč 2015. s Auto školom Remetinec

Objavljeno u: 10/11/2015 - 13:58 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Na nedavno održanom posljednjem rallyju sezone prvenstva Hrvatske u rallyju pobijedila je zagrebačka posada Juraj Šebalj - Toni Klinc u Mitsubishi Lanceru Evo IX. Drugo mjesto pripalo je Slovencima, Aljoši Novaku i Mateju Čaru u Subaru Imprezi - za Šebaljem i Klincom kasnili su 59,1 sekundu. Treće mjesto izborila je mađarska posada pod hrvatskim zastavama, Janos Szilagy sa suvozačem Botondom Csanyijem u Peugeotu 207 S2000 - oni su za pobjednicima kasnili 1 minutu i 20 sekundi.

Po službenim rezultatima, na rally su krenule 32 posade, od čega je 25 posada stiglo do cilja.

U Poreču su, jeste li u to uopće sumnjali, u svježe ilustriranom automobilu, bili i službeni predstavnici najviših tijela Auto škole Remetinec, što je cijelom događaju dalo dodatni značaj. Memorijske kartice njihovih aparata još su jednom zastenjale pod navalom fotografija, a dio njih nedugo zatim završio je i na našoj adresi. Prenosimo ih u nastavku, a Andreji i Siniši ponovo zahvaljujemo na ustupljenim materijalima.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...