Šebalj: "Ove godine nas je išlo s bodovima, no nikako s pobjedama."

Objavljeno u: 15/11/2015 - 19:01 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Nakon subotnje pobjede Šebalja i Klinca na reliju Poreč, utisci su se slegli.

Juraj Šebalj: 
Ove godine nas je išlo s bodovima, no nikako s pobjedama. Od pet natjecanja, osvojili smo tri druga mjesta generalno i diskvalifikaciju u Kumrovcu. Iako smo već osigurali titulu, htjeli smo pobijediti u Poreču, no konkurencija je bila jaka. Od početka natjecanja borili smo se s Mađarom Olleom, koji je vozio mnogo jaču Fiestu S2000. Negdje na pola relija, napravio je pogrešku i njegova prednost se stopila na nulu. Na sljedećem brzincu je izletio i nama se otvorio put prema pobjedi. 
Ovogodišnji reli bio je sve, samo ne lak. Vrijeme nam je išlo u prilog, no na stazi je bilo puno prašine i sitnog pijeska, pa su uvjeti bili često nepredvidivi. Mitsubishi je radio savršeno, a svakako nam se poklopilo da nismo niti jednom probušili gumu na brojnim haklovima.


Toni Klinc
Sreća nas je ovog puta pomazila, iako je Sasa Olle bio brži od nas i mogao je bez problema slaviti. No, na reliju se sve mora poklopiti i ovog vikenda sve je radilo u našu korist. Aljoša Novak i Janosz Szilagy, koji su završili drugi i treći bili su dovoljno blizu da si nismo mogli priuštiti bilo kakvu grešku. Sve u svemu, ovaj reli je točka na "i" jedne odlične sezone.

Sljedeći na redu je Rally Show Santa Domenica 28. i 29. studenog.

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Video sadržaj

You have no rights to post comments