Foto: 5. Rally Kumrovec, potpisuje Auto škola Remetinec

Objavljeno u: 09/03/2016 - 20:15 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Netko se u ožujku veseli prvim nešto toplijim danima, a netko kraj zime iščekuje zbog drugih razloga. Nekome će vjesnik proljeća biti jaglaci i visibabe, dok će drugi umjesto cvjetnih radije udisati (ne pretjerano zdrave, ali nedvojbeno opojne) mirise oktana. Automobilističku sezonu u godini nam 2016. otvorili su rallyjaši. Peto izdanje Rallyja Kumrovec zaključeno je prošlog vikenda pobjedom posade Krisztian Hideg / Istvan Kerek, a osim na stazi živo je, u vrijeme održavanja te nakon rallyja, bilo i na društvenim mrežama, na kojima se povela rasprava oko određenih kontroverznih elemenata ovog natjecanja.

Rasprave tog tipa ćemo, zasad, prepustiti ključnim ljudima u oba "tabora" i radije ćemo se prepustiti listanju albuma kojeg su nam, još vrućeg, poslali Andreja Rastowsky i Siniša Pšeničnik, umjetnici također poznati pod imenom Auto škola Remetinec.

Cijeli album dostupan je na Flickru, a možete ga pogledati i u "samolistajućem" albumu ispod ovog teksta. Andreji i Siniši zahvaljujemo na ustupljenim materijalima.

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments