Foto: 5. Rally Kumrovec, potpisuje Auto škola Remetinec

Objavljeno u: 09/03/2016 - 20:15 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Netko se u ožujku veseli prvim nešto toplijim danima, a netko kraj zime iščekuje zbog drugih razloga. Nekome će vjesnik proljeća biti jaglaci i visibabe, dok će drugi umjesto cvjetnih radije udisati (ne pretjerano zdrave, ali nedvojbeno opojne) mirise oktana. Automobilističku sezonu u godini nam 2016. otvorili su rallyjaši. Peto izdanje Rallyja Kumrovec zaključeno je prošlog vikenda pobjedom posade Krisztian Hideg / Istvan Kerek, a osim na stazi živo je, u vrijeme održavanja te nakon rallyja, bilo i na društvenim mrežama, na kojima se povela rasprava oko određenih kontroverznih elemenata ovog natjecanja.

Rasprave tog tipa ćemo, zasad, prepustiti ključnim ljudima u oba "tabora" i radije ćemo se prepustiti listanju albuma kojeg su nam, još vrućeg, poslali Andreja Rastowsky i Siniša Pšeničnik, umjetnici također poznati pod imenom Auto škola Remetinec.

Cijeli album dostupan je na Flickru, a možete ga pogledati i u "samolistajućem" albumu ispod ovog teksta. Andreji i Siniši zahvaljujemo na ustupljenim materijalima.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments