7. Rally Show Santa Domenica, još 20-ak dana

Objavljeno u: 03/11/2016 - 17:32 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Još nas 24 dana dijele od 7. Rally Showa Santa Domenica. Manje od mjesec dana i okrunit ćemo rally sezonu u Hrvatskoj na najatraktivniji mogući način – utrkom na makadamu. 25.-27. studenoga u Svetoj Nedelji i Savrščaku. Pravi oktanski zaljubljenici znaju zašto.

Grupa entuzijasta iz AKK Sveta Nedelja u 7 godina ovaj rally spektakl dovela je na zavidan nivo. 10-ak tisuća gledatelja, preko 100 posada na startu, poznata imena i najbrži rally automobili ono su što iz godine u godinu dokazuje tvrdnju da zaista uspijevaju u onome što rade. Kako sami kažu, to je više od ljubavi prema rallyju. Tu ljubav po prvi puta prepoznala je Hrvatska turistička zajednica i uvrstila ovaj rally show na listu nadolazećih događanja koja pridonose turizmu Hrvatske.

Uz tradicionalno veliki broj hrvatskih i mađarskih posada, upita iz Italije ove godine ima više nego ikada prije. Ako uzmemo u obzir da je talijansko prvenstvo 3. po jačini u Europi, činjenica da su tamošnji natjecatelji prepoznali atraktivnost ovog rallyja zaista dovoljno govori o njegovoj prestižnoj ulozi u rally sezoni.

Lista prijava popunjava se opasnom brzinom i još opasnijim vozačima. Smještajni kapaciteti u Svetoj Nedelji i Samoboru postaju premali. Pripreme na stazi u punom su jeku. Igralište za najhrabrije biti će spremno na svima poznati datum - posljednji vikend u studenome.

7. Rally Show Santa Domenica samo što nije počeo!

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments