7. Rally Show Santa Domenica, još 20-ak dana

Objavljeno u: 03/11/2016 - 17:32 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Još nas 24 dana dijele od 7. Rally Showa Santa Domenica. Manje od mjesec dana i okrunit ćemo rally sezonu u Hrvatskoj na najatraktivniji mogući način – utrkom na makadamu. 25.-27. studenoga u Svetoj Nedelji i Savrščaku. Pravi oktanski zaljubljenici znaju zašto.

Grupa entuzijasta iz AKK Sveta Nedelja u 7 godina ovaj rally spektakl dovela je na zavidan nivo. 10-ak tisuća gledatelja, preko 100 posada na startu, poznata imena i najbrži rally automobili ono su što iz godine u godinu dokazuje tvrdnju da zaista uspijevaju u onome što rade. Kako sami kažu, to je više od ljubavi prema rallyju. Tu ljubav po prvi puta prepoznala je Hrvatska turistička zajednica i uvrstila ovaj rally show na listu nadolazećih događanja koja pridonose turizmu Hrvatske.

Uz tradicionalno veliki broj hrvatskih i mađarskih posada, upita iz Italije ove godine ima više nego ikada prije. Ako uzmemo u obzir da je talijansko prvenstvo 3. po jačini u Europi, činjenica da su tamošnji natjecatelji prepoznali atraktivnost ovog rallyja zaista dovoljno govori o njegovoj prestižnoj ulozi u rally sezoni.

Lista prijava popunjava se opasnom brzinom i još opasnijim vozačima. Smještajni kapaciteti u Svetoj Nedelji i Samoboru postaju premali. Pripreme na stazi u punom su jeku. Igralište za najhrabrije biti će spremno na svima poznati datum - posljednji vikend u studenome.

7. Rally Show Santa Domenica samo što nije počeo!

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments