Youtube zvijezda napada četvrtu pobjedu na Rally Showu Santa Domenica!

Youtube zvijezda napada četvrtu pobjedu na Rally Showu Santa Domenica!

Može li uspjeti četvrti put zaredom? Unatoč tomu što se više ne utrkuje redovito, austrijski vozač i vlasnik momčadi Drift Company, Beppo Harrach ponovno će nastupiti na Rally Showu Santa Domenica. Majstor makadama iz okolice Beča, postavit će najviše standarde i na ovom showu.

Beppo ima impresivnu i dugu natjecateljsku karijeru na svim razinama i u raznim automobilima. Najviše voli juriti “bočno” makadamom, a on je i jedna on značajnih YouTube zvijezda; njegov čuveni onboard video s Waldviertel Rallyea, u kojem juri i više od 200 km/h kroz šumu privukao je više od 1.4 milijuna pregleda.

Harrach se na Rally Show Santa Domenica vraća četvrti put zaredom. Postao je istinski ljubitelj rada organizatora, voli konfiguraciju brzinskih ispita, jedva čeka isprobati automobil na njima i, na kraju se jednostavno odlično zabaviti. Ponovno dolazi s Ford Fiestom R5.

To je prvi automobil R5 generacije, kupljen je izravno u M-Sportu u Velikoj Britaniji i još je uvijek vjerojatno najkokurentiniji u ovoj popularnoj rally kategoriji. Harrach dobro poznaje brzinske ispite RSSD-a tako da će moći snažno krenuti već od prvog metra utrke. No, kako je to uvijek na kratkim rallyjima, sve se može u času promijeniti. Jedna pogreška, jedna kriva procjena zavoja ili jednostavno prežestoka i neoprezna vožnja mogu ukrasti dragocjene sekunde svakom kandidatu za ukupnu pobjedu. Ostali konkurenti u sličnim automobilima će zasigurno biti spremni na napad i iskoristit će svaku pruženu priliku za otimanje krune trenutnom vladaru Santa Domenice.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Autosport.hr