Šebalj i Mrgud zajedno na Domenici

Objavljeno u: 23/11/2016 - 23:30 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Pred nama je Santa Domenica rally show, najveći rally spektakl na ovim prostorima. Radi se o sedmom izdanju, koje na startnoj listi broji preko 120 posada. Kako se već okitio naslovom prvaka, Juraj Šebalj ovaj show će odvesti u slavljeničkom raspoloženju. Suvozač na ovom showu biti Miro Zrnčević - Mrgud, koji će svoje golemo skijaško iskustvo pokušati pretočiti u što bolji rezultat.

Juraj Šebalj:
"Iza nas je još jedna uspješna godina i treba je kako spada i proslaviti. Osim što smo se okitili još jednim naslovom i pobijedili na tri međunardona natjecanja, uspjehe dijelim sa novim suvozačima kojima je ovo bila prva sezona. Maja i Karlo su bili odlični i na njih u budućnosti ozbiljno računam.
Santa Domenica je šećer na kraju, na makadamskoj podlozi i revijalnog karaktera. Ovo natjecanje vozimo za publiku i za zabavu. Rezultat mi zaista nije bitan."

Miro Zrnčević:
"Oduvjek mi je bila želja sjesti s Jurom u auto. Asfaltni reliji po Istri bili bi previše za početak ali je zato Santa Domenica idealna za to. Obojica volimo makadam i nastupamo bez pritiska. Biti će mi čast biti dio tima i voziti među vodećim posadama."

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments