Šebalj i Mrgud zajedno na Domenici

Objavljeno u: 23/11/2016 - 23:30 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Pred nama je Santa Domenica rally show, najveći rally spektakl na ovim prostorima. Radi se o sedmom izdanju, koje na startnoj listi broji preko 120 posada. Kako se već okitio naslovom prvaka, Juraj Šebalj ovaj show će odvesti u slavljeničkom raspoloženju. Suvozač na ovom showu biti Miro Zrnčević - Mrgud, koji će svoje golemo skijaško iskustvo pokušati pretočiti u što bolji rezultat.

Juraj Šebalj:
"Iza nas je još jedna uspješna godina i treba je kako spada i proslaviti. Osim što smo se okitili još jednim naslovom i pobijedili na tri međunardona natjecanja, uspjehe dijelim sa novim suvozačima kojima je ovo bila prva sezona. Maja i Karlo su bili odlični i na njih u budućnosti ozbiljno računam.
Santa Domenica je šećer na kraju, na makadamskoj podlozi i revijalnog karaktera. Ovo natjecanje vozimo za publiku i za zabavu. Rezultat mi zaista nije bitan."

Miro Zrnčević:
"Oduvjek mi je bila želja sjesti s Jurom u auto. Asfaltni reliji po Istri bili bi previše za početak ali je zato Santa Domenica idealna za to. Obojica volimo makadam i nastupamo bez pritiska. Biti će mi čast biti dio tima i voziti među vodećim posadama."

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments