Šebalj i Mrgud zajedno na Domenici
  • Napisao/la  PR
  • Objavljeno u Rally

Šebalj i Mrgud zajedno na Domenici

Pred nama je Santa Domenica rally show, najveći rally spektakl na ovim prostorima. Radi se o sedmom izdanju, koje na startnoj listi broji preko 120 posada. Kako se već okitio naslovom prvaka, Juraj Šebalj ovaj show će odvesti u slavljeničkom raspoloženju. Suvozač na ovom showu biti Miro Zrnčević - Mrgud, koji će svoje golemo skijaško iskustvo pokušati pretočiti u što bolji rezultat.

Juraj Šebalj:
"Iza nas je još jedna uspješna godina i treba je kako spada i proslaviti. Osim što smo se okitili još jednim naslovom i pobijedili na tri međunardona natjecanja, uspjehe dijelim sa novim suvozačima kojima je ovo bila prva sezona. Maja i Karlo su bili odlični i na njih u budućnosti ozbiljno računam.
Santa Domenica je šećer na kraju, na makadamskoj podlozi i revijalnog karaktera. Ovo natjecanje vozimo za publiku i za zabavu. Rezultat mi zaista nije bitan."

Miro Zrnčević:
"Oduvjek mi je bila želja sjesti s Jurom u auto. Asfaltni reliji po Istri bili bi previše za početak ali je zato Santa Domenica idealna za to. Obojica volimo makadam i nastupamo bez pritiska. Biti će mi čast biti dio tima i voziti među vodećim posadama."
Autosport.hr