7. Rally Show Santa Domenica započeo spektakularnim vatrometom

Objavljeno u: 26/11/2016 - 23:51 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Uz spektakularni vatromet, 107 posada sedmog po redu Rally Showa Santa Domenica prošlo je kroz ciljnu rampu. Svaka od posada ispraćena je gromoglasnim pljeskom mnogobrojne publike, koja tradicionalno pohodi svetonedeljski rally show.

Startnu zastavu izmedju ostalog digao je i svetonedeljski gradonačelnik Drago Prahin, a njemu se pridružio i Ištvan Varga, profesionalni plesač, višekratni prvak Hrvatske u raznim plesovima, a široj publici poznat po svojim odličnim nastupima u emisiji Ples sa zvijezdama. Prije samog starta, snage su, ne u automobilima, vec na Husqvarna kosilici, između čunjeva odmjerili sedam ponajboljih vozača ovogodišnjeg izdanja Rally Showa Santa Domenica. Pobjedu je odnio austrijski vozač Gerald Rigler. Od vozača koji su stigli na startnu rampu svi su izrazili oduševljenje stazom, organizacijom i atmosferom. To je ono sto ih sve privlači i iz godine u godinu i vraća u Svetu Nedelju i na Savrščak.

Sedmi Rally Show Santa Domenica svake godine diže ljestvicu sve više i više. Tko će se okruniti titulom sedmog pobjednika saznat ćemo sutra nakon sto 107 posada odvezu svojih pet brzinskih ispita. Prvi je na redu u 8:05, dođite i budite dio spektakla koji je davno izašao iz okvira Hrvatske, 7. Rally Show Santa Domenica.

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments