7. Rally Show Santa Domenica započeo spektakularnim vatrometom

Objavljeno u: 26/11/2016 - 23:51 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
Uz spektakularni vatromet, 107 posada sedmog po redu Rally Showa Santa Domenica prošlo je kroz ciljnu rampu. Svaka od posada ispraćena je gromoglasnim pljeskom mnogobrojne publike, koja tradicionalno pohodi svetonedeljski rally show.

Startnu zastavu izmedju ostalog digao je i svetonedeljski gradonačelnik Drago Prahin, a njemu se pridružio i Ištvan Varga, profesionalni plesač, višekratni prvak Hrvatske u raznim plesovima, a široj publici poznat po svojim odličnim nastupima u emisiji Ples sa zvijezdama. Prije samog starta, snage su, ne u automobilima, vec na Husqvarna kosilici, između čunjeva odmjerili sedam ponajboljih vozača ovogodišnjeg izdanja Rally Showa Santa Domenica. Pobjedu je odnio austrijski vozač Gerald Rigler. Od vozača koji su stigli na startnu rampu svi su izrazili oduševljenje stazom, organizacijom i atmosferom. To je ono sto ih sve privlači i iz godine u godinu i vraća u Svetu Nedelju i na Savrščak.

Sedmi Rally Show Santa Domenica svake godine diže ljestvicu sve više i više. Tko će se okruniti titulom sedmog pobjednika saznat ćemo sutra nakon sto 107 posada odvezu svojih pet brzinskih ispita. Prvi je na redu u 8:05, dođite i budite dio spektakla koji je davno izašao iz okvira Hrvatske, 7. Rally Show Santa Domenica.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments